Medicare was op zoek naar een hedendaagse website en besloot zijn shop te migreren naar Magento 2. Het is een bekende verdeler van medische producten. Hun klantenbestand bestaat uit dokters, thuisverplegers, geneeskundestudenten, en iedereen die op zoek is naar medische producten met een hoge dienstverlening.

Webshop: www.medicare.be

De nieuwe webshop gebruikt dezelfde Magento backend installatie als Hysop, een andere webshop onder de groep Medicare.

Ontwikkeling & Design

Dit project startte met een briefing voor het ontwikkelingsteam waarbij alle benodigde data werd verzameld. Met behulp van de verzamelde data kon het team de verwachtingen van de klant perfect inlossen. Medicare had één specifiek verzoek: een nieuw account zou eerst geaccepteerd moeten worden vooraleer de prijzen en producten zichtbaar zouden worden. Challenge accepted.

Ons design team startte met een schets van de wireframes, deze worden gebruikt voor de integratie van het design en de UX in de webshop. Na goedkeuring van de wireframes startte de creatie van het algemene design dat clean, product georiënteerd maar vooral simpel moest zijn.

Medicare Magento 2 medische webshop

Tracking en configuraties

Elke marketeer houdt van accurate data. Daarom zorgen wij steeds voor een correcte configuratie van verschillende accounts: Google Analytics, Google Tag Manager, Bing Webmaster Tools & Google Search Console. De SEO module van Baldwin werd geïnstalleerd waardoor de e-commerce tracking samen met enkele unieke SEO functies moeiteloos verloopt:

  • Canonical URLs
  • Hreflang tags
  • Xml sitemap
  • Nofollow directive
  • Automatic redirects etc.

➡️ Lees meer over onze SEO module.

De combinatie van onze configuraties op vlak van SEO & SEA en ons behulpzame ontwikkelingsteam, zorgden voor een blije en gemotiveerde klant. Wij zijn ervan overtuigd dat Medicare klaar is om de medische sector bij te staan met hun aanbod aan kwalitatieve producten en diensten.

 

Ben je op zoek naar een sterke webshop bouwer die jouw wildste online dromen kan waarmaken?
Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier en vertel ons alles over jouw online plannen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen