Webontwikkeling

elke dag bouwen aan sterke applicaties

Als we webshops bouwen, dan willen we dat die écht converteren. En als we oplossingen op maat bouwen, dan willen we dat die goed werken. Bij elk project voorzien we diepgaande opleidingen om jouw webshop of applicate zelfstandig te beheren. Je kan ook op ons rekenen voor verdere ondersteuning.

Meer dan 100 projecten

Met meer dan 100 online projecten en een onmiskenbare passie voor web ontwikkeling, hebben wij bij Baldwin alle experts in huis nodig voor jouw online project: project managers, grafisch ontwerpers, developers, copywriters, fotografen, content managers. En het beste is dat dat geweldig team steeds opnieuw z’n krachten bundelt voor elk webshop project.

We transformeren designs in webwinkels of andere types web applicaties en we doen dat allemaal onder één dak. Zowel Custom als Magento 2 webshop projecten.

Blijf dankzij ons up-to-date!

Onlineverkoop vereist een diepgaand begrip van uw eigen product en van internet. Het up-to-date houden van uw webshop of app is een complex en tijdrovend proces. Gelukkig staat het Baldwin-team te popelen om te helpen! We hebben de nodige vaardigheden en middelen om u te helpen bij het beheren (en stimuleren) van uw webshop.

We zijn digitale helden.

We zijn digitale helden. Dus we helpen je graag verder. Ja, ook buiten de go-live van uw webshop. Reken op ons voor een uitgebreide persoonlijke training om uw webshop als een professional te runnen! Vragen of een probleem met uw webshop na de go-live? Maak je geen zorgen. Ons ondersteuningsteam komt u altijd te hulp. Wil je groeien? Geen zorgen meer. Onze digitale marketingexperts geven uw bedrijf graag een boost.