Image Strategie-services_1

Research en strategie

Baldwin loodst je door je e-commerce project, van A tot Z. Planning, budget, onderzoek: onze specialisten houden de vinger aan de pols en de handen strategisch aan het stuur.

Lees meer
Image Web-design-services_1

Web design

Een webshop maakt deel uit van wie je bent als bedrijf. Vorm, inhoud én gebruiksgemak: het plaatje moet kloppen. Baldwin luistert, begrijpt en ontwerpt de webshop die bij jouw verhaal past.

Lees meer
Image Webshop-development-services_1-1

Webshop development

Baldwin ontwikkelt jouw webshop op maat en integreert deze met je stocksysteem, boekhoudpakket of andere derde partij. Met het open source systeem Magento, de koploper op de markt, maken we jouw online dromen waar.

Lees meer
Image Online-adverteren-services_1

Online adverteren

Je project is niet af met de bouw van je webshop. Integendeel, je online avontuur begint pas! Met een online marketingstrategie op maat helpen onze e-commerce marketeers om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Lees meer
Image Webshop-onderhoud-services_1

Webshop onderhoud

Online verkopen vergt niet alleen kennis van je product, maar ook van het web. Je webshop up-to-date houden is bovendien een tijdsintensief proces. Heb je niet de resources in huis om je shop te beheren? Ook daarvoor kun je bij Baldwin terecht.

Lees meer

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen