Wat zeggen onze klanten?

Weba testimonial for the Baldwin Agency

Baldwin is niet alleen de naam van een geweldige Amerikaanse schrijver en een geweldige hoeksalon in Weba maar ook van een geweldig online bureau. In de jungle van de digitale wereld, waar wurgslangen en roofdieren op de loer liggen, is Baldwin een ideale gids om de juiste weg uit te stippelen. Het blijft een jungle maar met een ervaren en schrandere gids is het toch al een stuk veiliger.

Stefaan Couvreur, Weba

Rosette La Vedette testimonial

"Baldwin bouwde een webshop die veel meer is dan zomaar een ‘online winkel’. Ze wisten een warme, ‘uplifting’ look & feel te creëren op maat van de story en het karakter van mijn merk. Een belangrijke stap om uit te groeien tot dé referentie in mijn markt.”

Wendy Rosseel, Rosette la Vedette

Image eric-van-nueten

Baldwin was de drijvende kracht achter de ontwikkeling van Medipim, de meest uitgebreide professionele online database van geneesmiddelen en gezondheidsproducten. Zij denken zeer toekomstgericht en zijn steeds mee met de laatste technologieën. Hun aanpak? Die is no-nonsense, flexibel, warm en menselijk. Kortom: een betrouwbare partner die écht het verschil maakt.

Eric Van Nueten, Febelco

Image webshop

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen