Orthoshop is een e-commerce website dat terugbetaalde orthopedische producten verkoopt zoals schoenen, prothesen, beugels, verbanden, mobiliteitshulpmiddelen, pediatrische orthopedie, therapeutische kousen etc. Orthoshop wordt erkend door alle ziekenfondsen van België en is verantwoordelijk voor het administratieve proces rond de terugbetaling.

Webshop: www.orthoshop.be

orthoshop

 

Onze samenwerking startte met een vergadering over de ontwikkeling van de website om alle vereisten die de ondernemers hadden voor hun webshop te leren kennen. Het zou een website worden waarin verschillende specifieke functionaliteiten geïntegreerd worden in combinatie met een prachtig ontwerp.

Opmaak van de wireframes

Hier bij Baldwin maken we wireframes vooraleer we met het ontwerp starten. We creëerden de layouts in functie van de manier waarop we willen dat de gebruikers navigeren doorheen de webshop. Elke pagina werd opgemaakt startende vanuit het gebruiksgemak van de klant.

Design

Op vlak van ontwerp zorgde een zorgvuldige planning voor een natuurlijke stroom. Het ontwerp is responsief en blijft intuïtief en aangenaam voor het oog, ook op mobiele apparaten. Door afbeeldingen in hoge kwaliteit toe te voegen, slaagden we erin om de webshop een duidelijke interface te geven zodat alle voordelen van de producten in één oogopslag te zien zijn.

Ontwikkeling

We wisten precies hoe elke pagina eruit moest zien en welke functionaliteiten de klant op de webshop geïmplementeerd wou zien. Deze webshop werd opgemaakt in Magento 2.

Website lancering

Voor de lancering hebben we gezorgd dat alles getest werd door ons team en door de klant. We hebben ook gecontroleerd of de SEO-functies en winkelstromen goed werkten.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen