Ons design team vertaalt jouw wensen naar een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijke website. Een mooie site is natuurlijk niet alles. Neen, wij helpen je ook verder om je merk zélf te ontwikkelen. Ons design team denkt graag met jou mee over je brand, werkt guidelines uit, of vertaalt deze naar een online verhaal.

Wireframing

Tijdens het wireframing proces ontwerpen we de blueprint van jouw website of webshop. Dat is de visuele leidraad die het skelet van je website representeert. Dit proces helpt om te analyseren welke elementen cruciaal en relevant zijn en hoe we ze de juiste aandacht kunnen geven.

UI/UX vertaalt de identiteit van jouw business naar een visueel en gebruiksvriendelijk design

UI / UX

We verbinden jouw business goals met de noden van jouw klanten en maken hun ervaring met jouw online project zo comfortabel mogelijk. Ons design team creëert een volledige user-experience met de focus op functionaliteit, gebruiksgemak en user adaptability. Zo zorgen we ervoor dat gebruikers gemakkelijk en probleemloos kunnen navigeren door jouw webshop, welk toestel ze ook gebruiken.

Prototyping

Prototyping is het proces van testen, evalueren en verbeteren, totdat we het gewenste resultaat verkrijgen. Prototypes zijn interactieve mock-ups die ons de website laten ervaren nog voor er iets van code aan te pas komt.

Brand design

Je kan bij ons terecht om jouw brand identity te creëren, maar ook om je bestaande huisstijl te vertalen naar een sterke webversie.

Wil je je webshop promoten met aantrekkelijke online ads, nieuwsbrieven, offline brochures en meer? Samen met het marketing team creëren wij overtuigende beelden voor jouw campagnes – volledig in de stijl van jouw merk. Van banners over social advertising tot templates voor nieuwsbrieven. Het Baldwin design team maakt wat jij nodig hebt.

Offline en online gaan hand in hand. Wij geloven dan ook in de kracht van communicatie met klanten en leads via print. Daarom ontwerpen we met plezier jouw visitekaartjes, brochures, huisstijl pakketten etc.