Web Design Cartoon Illustrations

Webdesign

Betover je klanten met een boeiende en naadloze surfervaring.

Ons deskundige ontwerpteam brengt jouw product-/dienstbehoeften in harmonie met de noden van jouw klanten. Zo creëert het team een aantrekkelijke en intuïtieve website. Bij Baldwin blinken we uit in het bouwen van merkontwerpen (vanaf nul), maar ook in het vertalen van bestaande ontwerpen naar boeiende online ervaringen.

Medipim Internationale website

Wireframing

In de wireframing-fase maken we de blauwdruk van je website of webshop. Die dient vervolgens als een visuele gids om de structuur te schetsen. Het is een  cruciaal proces dat ons in staat stelt om de essentiële elementen zorgvuldig te beoordelen en te verbeteren, zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen voor een maximale impact.

UI / UX

Een geslaagde webshop gaat verder dan het esthetische aspect. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid centraal, zodat je bezoekers naadloos kunnen navigeren en moeiteloos aankopen kunnen doen. Ons designteam werkt nauwgezet aan de complete gebruikerservaring, zodat surfen op verschillende apparaten telkens een uitstekende ervaring met zich meebrengt.

Prototyping

Ervaar de kracht van prototyping, een proces waar transformatie centraal staat. Een proces waarmee we ontwerpen kunnen testen, evalueren en verfijnen tot ze de verwachtingen overtreffen. Door middel van interactieve mock-ups creëren we ervaringen van je website of webshop en bieden we een glimp van het volledige potentieel voordat er ook maar één regel code is geschreven.

Brand design

Je kan bij ons terecht om jouw merkidentiteit te creëren, maar ook om je bestaande huisstijl te vertalen naar een sterke online versie.

We brengen de identiteit van je project tot leven door middel van zorgvuldig ontworpen logo’s en branding visuals. Ons team vertaalt je bestaande huisstijl naadloos naar het web en zorgt zo voor een samenhangende online aanwezigheid met impact. Dankzij de nauwe samenwerking tussen ons design en marketing team boosten wij jouw merk online. Onze ontwerpers werken vanaf fase 1 hand in hand met hun marketing collega’s en creëren zo pakkende campagnevisuals die aansluiten bij je merk. Van banners voor de homepage en online reclamevisuals tot sjablonen voor e-mailnieuwsbrieven. We behandelen elk aspect. Indien gewenst ontwerpen we daarnaast een reeks essentiële printmaterialen zoals visitekaartjes, brochures, pakketten en postkaarten om ook je offline aanwezigheid te verbeteren.

We geloven in de opmerkelijke impact van gedrukte media. Het contact met klanten en prospects via de tastbare kracht van print is goud waard.