web design experts gent- Baldwin ecommerce agency

Een website of webshop maakt deel uit van wie je bent als bedrijf. Vorm, inhoud én gebruiksgemak zijn belangrijk bij webdesign: het plaatje moet gewoon kloppen. Baldwin luistert, interpreteert en ontwerpt de website, webshop of web app die bij jouw verhaal past.

Korte beschrijving van wat we doen

Wireframing

Tijdens het wireframing proces ontwerpen we de blueprint van jouw website of webshop. Dat is de visuele leidraad dat het skelet van je website representeert. Dat proces helpt om te analyseren welke elementen cruciaal en relevant zijn en hoe we ze de juiste aandacht kunnen geven.
UI/UX is de identiteit van jouw business vertalen naar een visueel en gebruiksvriendelijk design

 

UI / UX

We verbinden jouw business goals met de noden van jouw klanten en maken hun ervaring met jouw online project zo comfortabel mogelijk. Ons design team creëert een volledige user-experience met de focus op functionaliteit, gebruiksgemak en user adaptability. Zo zorgen we ervoor dat gebruikers gemakkelijk en probleemloos kunnen navigeren door jouw webshop, welk toestel ze ook gebruiken.


UI UX

New food webshop for bakery Lietaert

Prototyping

Prototyping is het proces van testen, evalueren en verbeteren, totdat we het gewenste resultaat verkrijgen. Prototypes zijn interactieve mock-ups die ons de website laten ervaren nog voor er iets van code aan te pas komt.

Brand design

Wij ontwerpen jouw logo en huisstijl die passen bij de identiteit van jouw project. We kunnen je bestaande huisstijl ook vertalen naar een webversie.

Wil je je webshop promoten met aantrekkelijke online ads, nieuwsbrieven, offline brochures? Samen met het marketing team creëren wij overtuigende beelden voor jouw campagnes – volledig in de stijl van jouw merk: banners, online advertentie beelden, templates voor nieuwsbrieven en meer.

web design services: print example Wizmo

Branding Skribis

Wij geloven in de kracht van communicatie met klanten en leads via print. Wij ontwerpen jouw visitekaartjes, brochures, huisstijl pakketten etc.

Meer weten over webdesign?

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen