Wij bouwen krachtige PHP-webapplicaties voor online bedrijven

Van initiële vereisten tot productontwerp en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole testen, implementatie en onderhoud. Wij hebben alles in huis om uw webapplicatie te ontwikkelen. Wij zijn niet alleen een provider, wij zijn een partner die softwareservices bieden voor een brede waaier aan IT-vereisten.

Maatwerk PHP oplossingen

PHP biedt snelle implementatie. Dat betekent dat je jouw nieuwe applicatie snel op de markt kan brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte, flexibele en schaalbare webapplicaties voor allerlei soorten klanten. Ons team schrijft code in PHP, een open-source programmeer taal en één van de populairste technologieën in web ontwikkeling, gebruikt door websites zoals Facebook, Zynga, Wikipedia etc.

 

We hebben ook veel ervaring met de ontwikkeling van Single Page Applications (SPAs) die AJAX en HTML5 gebruiken om vloeiende en responsieve web apps te creëeren, zonder dat de pagina constant moet herladen. SPAs zijn web apps die een enkele HTML pagina laden en die dynamisch updaten naargelang de interactie van de gebruiker met de app.

Symfony

Symfony is heel flexibel. Ideaal om wijzigingen in functionaliteiten te implementeren gedurende de levensduur van een project.

Laravel

Laravel is bedoeld for webapplicaties die het architecturaal patroon model-view-controller volgen.

React

React is een flexible JavaScript library die efficient updates uitvoert en genereert wanneer jouw data wijzigt. 

My SQL

MySQL is een heel snel, betrouwbaar, en gemakkelijk te gebruiken database-systeem dat gebruikmaakt van PHP. 

Elastic Search

ElasticSearch is een RESTful zoek- en analyse-systeem dat in staat is om snel grote hoeveelheden data te doorzoeken en te analyseren.

Hoe wij werken

Na een eerste meeting verzamelen we alle vereisten en kiezen we de meest geschikte technologieën voor het project. We gebruiken Scrum-methodologie om projecten te organiseren en te beheren. Dat geeft ons de flexibiliteit om ons aan te passen aan nieuwe zakelijke behoeften.

Onze garantie: wij leveren uitmuntend resultaat voor onze klanten – op tijd en binnen het budget

Projecten in Scrum zijn verdeeld in sprints, die doorgaans één, twee of drie weken duren. Aan het einde van elke sprint ontmoeten stakeholders en teamleden elkaar om de voortgang te beoordelen en de volgende stappen te plannen. Deze nadruk op voortdurende beoordeling van voltooid werk is grotendeels verantwoordelijk voor de populariteit van Scrum bij managers en ontwikkelaars.

Onze ontwikkelaars zijn van wereldklasse en hebben bewezen expertise in software ontwikkeling. We geven onze klanten zowel de technische capaciteit, de knowhow als de hulp die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen