Wordpress development
We bouwen betrouwbare en gebruiksvriendelijke websites in WordPress op maat van jouw business. Na oplevering van de site leiden we jou op in de WordPress backoffice. Onze sites zijn steevast responsief, waardoor we een aangename gebruikerservaring op alle apparaten en browsers garanderen.

Dankzij de inherente SEO-vriendelijke aard van WordPress zal jouw website natuurlijk stijgen in de ranglijsten van relevante zoekresultaten. Bovendien gaan wij nog een stap verder en implementeren we de nieuwste technische SEO-regels om jouw online zichtbaarheid blijvend te verbeteren.

WordPress-website

Ontgrendel het potentieel van jouw website met WordPress, het ideale platform om een strakke en functionele site te creëren. Vooral een meerwaarde als je geen online winkel nodig hebt – hoewel dat ook een optie is, zoals we hieronder zullen uitleggen. Met WordPress zijn de mogelijkheden eindeloos, want je kunt moeiteloos verschillende plugins integreren. Hierdoor zijn functies zoals afsprakenplanning of leveringstracking mogelijk.

Oorspronkelijk ontworpen als een blogplatform, is WordPress uitgegroeid tot een robuust Content Management Systeem (CMS) waarmee ontwikkelaars verbluffende websites kunnen bouwen die zowel visueel aantrekkelijk als snel zijn.

WordPress stelt je in staat om krachtige plugins te integreren die zijn afgestemd op jouw behoeften. We hebben een paar voorbeelden opgesomd:

  • Versterk jouw online aanwezigheid met Yoast, een uitgebreide SEO-tool die elke pagina optimaliseert voor maximale zichtbaarheid.
  • Transformeer jouw website tot een bloeiende online winkel met WooCommerce, een functierijke plugin speciaal ontworpen voor webshops.
  • Maak naadloos verbinding met een productdatabase met Akeneo. Zo stroomlijn je jouw voorraadbeheer en verbeter je productvermeldingen.
  • Bereik moeiteloos een wereldwijd publiek door gebruik te maken van Google Translate of WPML om vertalingen eenvoudig te beheren.
  • Vereenvoudig jouw verzendproces door integratie met vertrouwde koeriersdiensten zoals BPost, DPD, DHL, voor efficiënte orderafhandeling.
  • Stroomlijn betalingstransacties door integratie met populaire betaalproviders zoals Adyen, Mollie, en meer.

WordPress-webshop met WooCommerce

Uiteraard kun je jouw horizon verleggen naar webshops, want dankzij de mogelijke integratie met WooCommerce kan je kleine online winkels bouwen. Met de kracht van WooCommerce tover je eenvoudig jouw bestaande of nieuwe WordPress-site om tot een volledig functionele online winkel. Deze gebruiksvriendelijke plugin stelt je in staat om producten eenvoudig toe te voegen en te beheren, zowel handmatig als automatisch.
Je behoudt de volledige controle met de intuïtieve interface van WooCommerce, waardoor je een duidelijk overzicht hebt van bestellingen, klanten en transacties. Een lichter alternatief ten opzichte van platforms zoals Magento, terwijl je nog steeds geniet van een uitzonderlijke e-commerce functionaliteit.

Gutenberg

Gutenberg is een editor in WordPress versie 5.0 die gebruikers in staat stelt om content op te bouwen met behulp van verschillende blokken, zoals tekst, afbeeldingen en video’s. Het biedt een intuïtievere en visuele manier om inhoud te maken en te bewerken, waardoor complexere lay-outs mogelijk zijn zonder aangepaste thema’s of plug-ins. Gutenberg heeft WordPress-gebruikers meer controle gegeven over het ontwerp en de presentatie van hun content, en heeft de weg vrijgemaakt voor een flexibelere en moderne benadering van websiteontwikkeling en -beheer.

WordPress-training

Wees gerust, je wordt niet aan je lot overgelaten zodra jouw website operationeel is. Wij bieden uitgebreide training over het gebruik van het platform, samen met een gedetailleerde schriftelijke handleiding om je bij elke stap te ondersteunen.
Ons toegewijde team zal je persoonlijk begeleiden bij elk aspect van jouw site, inclusief alle toegevoegde plugins. Zo ontwikkel je een diepgaand begrip en kan je moeiteloos kleine aanpassingen maken. Voor grotere of complexere aanpassingen staat onze expertise slechts één telefoontje van je verwijderd. We staan altijd klaar om je te helpen, zodat jouw website vlot kan evolueren naarmate jouw behoeften groeien.

Technisch onderhoud

Laat het technisch onderhoud van jouw website over aan Baldwin, zodat je je kunt richten op wat het belangrijkst is – zonder je zorgen te maken over updates. Ons toegewijde team houdt voortdurend de nieuwste WordPress-releases en bijbehorende plugins in de gaten.
Indien nodig zullen we snel jouw site updaten naar de meest betrouwbare en up-to-date versie. Beschouw het als de ultieme garantie dat jouw website consequent optimale prestaties levert. Met Baldwin aan jouw zijde zal jouw online aanwezigheid altijd in topvorm zijn en moeiteloos gelijke tred houden met het steeds veranderende digitale landschap.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen