Een gebruiksvriendelijk website platform boordevol mogelijkheden om te personaliseren.

Websites & kleine webshops

Onze WordPress developers bouwen voor jou een betrouwbare website die je achteraf ook zelf makkelijk kan beheren. We gaan standaard voor een sterk responsive design. Zo genieten jouw bezoekers op eender welk toestel of browser van een uitstekende gebruikerservaring. WordPress is daarenboven gebouwd met Search Engine Optimisation (SEO) in het achterhoofd. Wij houden bovendien ook rekening met de meest recente technische SEO-regels, waardoor jouw site hoog in relevante zoekresultaten zal verschijnen.

WordPress website

WordPress is het perfect platform voor een basis site zonder webshop (ook mogelijk, zie onder). We kunnen allerhande plugins koppelen, zoals bv. een afspraken of verzendmodule. Het platform was vroeger bedoeld voor blogging sites, wat het gebruiksgemak verklaart. Intussen groeide WordPress uit tot een volwaardig Content Management System (CMS) waarop onze developers mooie, snelle en gemakkelijk te gebruiken websites kunnen bouwen.

Je bent volledig vrij om allerhande plugins toe te voegen om je site te optimaliseren. Hieronder enkele mogelijkheden:

  • Yoast (om elke pagina afzonderlijk te optimaliseren op vlak van SEO)
  • WooCommerce (voor webshops, zie onder)
  • Akeneo (link met productdatabase)
  • Google Translate of WPML om vertalingen te beheren
  • Integratie met BPost, DPD, DHL
  • Integratie met betaalsystemen zoals Adyen, Mollie …

WordPress webshop met WooCommerce

Uiteraard houden we het niet bij websites – het is ook mogelijk om (kleine) webshops te bouwen in WordPress. Dit doen we door middel van WooCommerce. Het is een toegankelijke manier om in een bestaande of nieuwe WordPress site een webshop-functie toe te voegen en te onderhouden. Producten kan je handmatig of automatisch laten toevoegen, en je hebt een duidelijk overzicht van je orders, klanten en transacties. Het is een echte aanrader als een light versie van Magento. 

WordPress training

Neen, we laten jou niet aan je lot over van zodra je website klaar is. Wij voorzien steevast in een uitgebreid opleidingsmoment waarna je ook een handleiding ontvangt. Tijdens die opleiding overlopen we de volledige backend: van standaard beheer tot elke gevraagde module. Zo kan je vlot zelf (kleine) aanpassingen doorvoeren op je WordPress site. Natuurlijk staan we nog steeds voor je klaar moest je alsnog vastlopen of grotere / complexere  wijzigingen wensen.

Technisch onderhoud

Jouw WordPress website kunnen wij technisch onderhouden. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken over updates. We houden de nieuwste versies van WordPress en de bijbehorende plugins goed in de gaten. Telkens wanneer het nodig is, updaten we naar de meest betrouwbare en nieuwe versie. Op die manier ben je steeds zeker dat je website optimaal draait.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen