Wij helpen je verkopen op het bekendste e-commerce platform ter wereld - Magento 2

Ons team van Magento 2 webshop ontwikkelaars levert steeds snel en uitmuntend resultaat. Wij implementeren alle technische SEO regels doorheen het ontwikkelingsproces. Op die manier heb je niet alleen een prachtige webshop, maar ook een technisch ingenieuze webshop.

Technische analyse

Magento 2 technische analyse webshop ontwikkeling op maat

WIl je een webshop laten maken? En weet je nog niet meteen wat daar allemaal bij komt kijken?
We onderzoeken voor jou de technische uitdagingen van jouw Magento 2 project want je hebt ongetwijfeld enkele specifieke vereisten waar we rekening mee moeten houden. Daarbij focussen we op de belangrijkste functionaliteiten en vereisten. Denk maar aan de koppeling met jouw ERP systeem, connectie met externe databases, compatibiliteit van modules en add-ons, de mogelijkheid tot upgrades, optimalisaties voor laadsnelheid, security updates etc. Dankzij deze technische analyse weten we wat de uitdagingen zullen zijn voor jouw Magento 2 webshop project.

Webshop ontwikkeling

Magento 2 webshop ontwikkeling op maar - Baldwin

Wij zijn absolute experts in Magento 2 webshop ontwikkeling. Magento 2 is een populair open-source e-commerce platform dat wereldwijd ondersteund wordt. Magento 2 is heel flexibel, dat betekent dat Magento geschikt is voor zowel kleine als grote en voor zowel B2B als voor B2C webshops.

Third party integraties

Als webshop eigenaar wil je ook specifieke functionaliteiten zoals een stock-systeem, een integratie voor verzendingen, en payment providers in jouw webshop. Baldwin heeft de voorbije jaren verschillende soorten functionaliteiten succesvol geïmplementeerd voor heel wat klanten en projecten in Magento:

 • CRM systemen
 • Points of sale systemen (Shopplus, Softtouch, Lightspeed, ConnectPOS, etc)
 • Accounting systemen (Exact online of andere)
 • ERP systemen (Unit 4/Venice, SAP, Navision)
 • Online betaaloplossingen (Multisafepay, Mollie, Adyen, Ingenico, etc)
 • Logistieke partners (Bpost, DPD, UPS, DHL, Sendcloud, etc)
 • Product Informatie Managers (Akeneo)
Magento 2 integraties en koppelingen met een webshop - Baldwin

Webshop ontwikkeling op maat

Niets is te gek voor onze developers zolang je maar een plan hebt! Heb je specifieke wensen of een geweldig idee? Wij maken het werkelijkheid dankzij onze custom development skills. Met Baldwin aan jouw zijde zijn de mogelijkheden zo goed als ongelimiteerd.

In Magento 2 hebben we best al veel modules op maat gemaakt. Hier zijn enkele voorbeelden van ons maatwerk:

 • Lookmaker
 • Store pick-up module
 • Productreservatie in de (fysieke) winkel
 • Technical product wizard
 • Blog module
 • FAQ module
 • Jobs module

Training

Om je online zaak succesvol te beheren zal je de werking van bepaalde tools onder de knie moeten krijgen om je online bestellingen te behandelen, de statistieken van jouw webshop te analyseren en aan online marketing te doen: Magento 2, Google Analytics en Google Ads, social media advertenties en email marketing-tools zoals Mailchimp en Campaign monitor. Wij brengen je met alle plezier de kneepjes van het vak bij en trainen je in het gebruik van deze tools, op maat van wat jij nodig hebt.

Technisch onderhoud

Ons team van developers blijft steeds op de hoogte van de laatste security updates voor jouw Magento 2 webshop. Van het moment dat er nieuwe ‘security patches’ beschikbaar zijn, installeren we ze al op jouw webshop, nog voor de mogelijkheid op security issues zelfs maar ontstaat. Je kan dus op je beide oren slapen.

Lees meer over hoe je succesvol een webshop beheert

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen