baldwin-team

Bijna 15 jaar Magento-expertise

Vijftien jaar ervaring en tegen de tweehonderd Magento projecten met een team dat samen is gebleven doorheen de jaren. We volgen nauwgezet alle technische regels die Magento ons aanraadt tijdens het ontwikkelingsproces.

Technische analyse

We onderzoeken de technische uitdagingen van een Magento 2 project en leggen de nadruk op belangrijke functionaliteiten en vereiste verbeterpunten. Denk aan compatibiliteit van modules en add-ons, upgradebaarheid, optimalisatie voor snelheid van de site, beveiligingsupdates, enz. Op basis van deze technische analyse weet je wat eerst aan te pakken.

Webshop ontwikkeling

Ontdek het volledige potentieel van jouw e-commerce onderneming met onze gespecialiseerde expertise in Magento 2 ontwikkeling.
Als een veelgeprezen en uitgebreid ondersteund open-source platform, stelt Magento 2 bedrijven van alle groottes in staat om naadloos te voldoen aan zowel kleinschalige als grootschalige operaties, of het nu gaat om B2B of B2C.

Integreer jouw ERP, POS, CRM met Magento

Als eigenaar van een  Magento 2 webshop streef je naar efficiëntie en mogelijkheden om de prestaties van jouw online winkel verbeteren. Bij Baldwin hebben we een bewezen staat van dienst in het succesvol integreren van verschillende functionaliteiten in Magento 2:

 • Stroomlijn jouw operaties met de integratie van jouw CRM-systeem.
 • Verbeter de in-store ervaring met de integratie van populaire point-of-sale-systemen zoals Shopplus, Softtouch, Lightspeed, ConnectPOS, ….
 • Vereenvoudig jouw boekhoudprocessen door de integratie van boekhoudsystemen zoals Exact Online en andere.
 • Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen door de integratie van ERP-systemen zoals Unit 4/Venice, SAP, Navision, Dynamics, Business Central, …
 • Bied naadloze betalingsoplossingen door integratie met populaire aanbieders zoals Multisafepay of Mollie.
 • Vereenvoudig jouw logistiek door integratie met vertrouwde partners zoals Bpost, DPD, UPS, DHL of over Sendcloud.
 • Beheer jouw productinformatie effectief met de integratie van Product Information Managers (PIM) zoals Akeneo.

Het Hyvä-thema voor Magento 2

Ervaar de revolutionaire kracht van het Hyvä-thema, een geavanceerde front-end oplossing die zorgvuldig is ontworpen voor Magento 2 webshops.

Door gebruik te maken van Hyvä vereenvoudigen we het ontwikkelingsproces en leveren we een verbluffende, hoogwaardige gebruikersinterface die elke webshop onderscheidt. Onze overtuiging in deze oplossing wordt weerspiegeld in ons eigen product, “Lochting”, dat succesvol meer dan 200 webshops aandrijft met behulp van Hyvä.

Wil je deel uitmaken van de tevreden klanten die de transformerende impact van Hyvä hebben ervaren? Bekijk de resultaten die we hebben behaald met een van onze klanten.

Modules die we in de loop der tijd hebben ontwikkeld

Bij Baldwin worden we gelukkig wanneer we de wensen van onze klanten kunnen omzetten naar realiteit. Ons team van ervaren ontwikkelaars staat klaar om jouw specifieke noden en briljante ideeën tot leven te brengen. Met onze expertise zijn de mogelijkheden werkelijk grenzeloos! Na vele jaren expertise met Magento 2 op te bouwen, hebben we een indrukwekkend scala aan maatwerk modules ontwikkeld die onze klanten steeds blijven verrassen.

Hier zijn slechts een paar voorbeelden van onze op maat gemaakte creaties:

 • Lookmaker: Verhoog de visuele aantrekkingskracht van jouw webshop met een aangepaste module die een unieke productweergave biedt.
 • Module voor ophalen in de winkel: Integreer een handige optie om in de winkel op te halen, wat het gemak en de tevredenheid van klanten verbetert.
 • Reservering van producten in de winkel: Stel klanten in staat om producten voor een bepaalde tijd te reserveren en overbrug de kloof tussen jouw online en fysieke winkels.
 • Technische productwizard: Vereenvoudig complexe productselectie processen door een gebruiksvriendelijke en interactieve productwizard te integreren.
 • Blogmodule: Verbeter de contentmarketingstrategie van jouw webshop met een op maat gemaakte blogmodule, waarmee je jouw publiek kunt betrekken en informeren.
 • FAQ-module: Bied uitgebreide antwoorden op veelgestelde vragen, waardoor klantenondersteuning wordt gestroomlijnd en gebruikerstevredenheid wordt verhoogd.
 • Module voor vacatures: Creëer een aparte sectie voor vacaturevermeldingen en sollicitaties, waardoor het gemakkelijk wordt om getalenteerde individuen aan te trekken en jouw team te versterken.

Technisch onderhoud

Je kan er zeker van zijn dat ons toegewijde team zich blijvend toelegt op het technische onderhoud en de beveiliging van jouw Magento 2 webshop. We blijven alert en installeren prompt essentiële “beveiligingspatches” van zodra ze worden uitgebracht.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen