StepsTools daagde ons uit met een andere WordPress website! Dit bedrijf bezit en ontwikkelt softwareproducten. Baldwin werd gevraagd om hun eerste ​​WordPress website te ontwikkelen. Het doel van deze site is om zichzelf en de softwareproducten van het bedrijf te presenteren. Samenvattend is StepsTools in feite een soort digitaal visitekaartje. De website geeft bezoekers meer informatie over het bedrijf en de producten. Aan de andere kant stelt het StepsTools in staat om in contact te komen met potentiële klanten en zakenpartners.

Zwart-wit webdesign

Website: https://www.steps.tools/

Uniek website ontwerp

Zwart-wit website design

We hebben de website ontworpen met een zeer minimalistische look en feel. Dit volgt de trends van minimalisme en dark mode in webdesign, zoals we in een voorgaande blog omschreven. Bovendien is de hele site in zwart-wit gemaakt, zelfs het logo. De minimalistische uitstraling maakt StepsTools erg interessant!

Voordelen van een zwart-wit webdesign:

  • Eenvoud zorgt voor rust
  • Gewaagde en uitdagende zet
  • Mooi, nette en gemakkelijk te gebruiken website
  • Betere downloadsnelheid
  • Helpt bezoekers zich te concentreren op inhoud
  • Gemakkelijkere navigatie

Verticale footer menu

Opvallend voor het ontwerp van StepsTools is de footer. Dit is meestal het gedeelte helemaal onderaan een webpagina, waar je meer informatie kan vinden over cookies en privacydisclaimers. Voor StepsTools daarentegen heeft de website een verticale footer menu. Een echte uitdaging om te ontwikkelen, maar we zijn erg blij met het resultaat.

Website Tracking

Onze teams van designers, developers en digitale marketeers werken graag samen. Toen de website live ging, hebben we alle tracking configuraties verzorgd. Om de meest nauwkeurige gegevens te krijgen, hebben we de opzet van Google Analytics, Google Tag Manager en Google en Bing Webmaster Tools gedaan. Hierdoor kunnen we nu acties volgen, zoals het indienen van een contactformulier.

Bent jij ook geïnteresseerd in een zwart-wit webdesign? Of meer een fan van een kleurrijke website? Laat het ons weten! We luisteren naar de wensen van onze klanten en ontwerpen en ontwikkelen hun dromen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen