The Days is een initiatief van SafeShops.be, de Belgische e-commerce associatie. De vereniging is ontstaan uit het initiatief van een aantal belangrijke Belgische webwinkels. SafeShops.be wil het vertrouwen van consumenten, bedrijven en overheden in e-commercebedrijven vergroten. Daarom beschikt de associatie over een eigen kwaliteitslabel, kennisevenementen en opleidingen.

The Days Website

Wat zijn The Days

Met The Days organiseert SafeShops.be meerdere verkoopevenementen voor handelaars. Op een aantal specifieke data kunnen Belgische bedrijven hun webshop bekend maken bij duizenden consumenten. Ze bieden 24 uur lang exclusieve kortingen aan. Bovendien belichten deze evenementen thema’s als duurzaamheid, betrouwbaarheid en lokaal winkelen via e-commerce.

Een uitdaging bij e-commerce is dat het vaak onduidelijk is wie of wat er achter het bedrijf zit. Zeker met de sterke groei van aanbiedingen overal op internet. Hierdoor is dit precies de oplossing die The Days biedt. Ze laten bedrijven zien waar ze voor staan ​​en presenteren direct hun waarden.

Verkoopevenementen

Eco Wednesday is voor bedrijven die ecologische producten aanbieden of werken met duurzame verpakkingen. Local Day is om de lokale webshop in de spotlight te zetten. Deze dag ondersteunen klanten de lokale, Belgische economie. Lazy Sunday richt zich op webshops waar het veilig is om te winkelen. Veel consumenten zijn nog steeds bang om online te winkelen. Bijgevolg ontdekken ze op Lazy Sunday diverse betrouwbare webshops en kunnen ze veilig online shoppen uitproberen. Tijdens deze dagen trekken webshops nieuwe klanten aan en bieden ze 24 uur lang uitzonderlijke deals.

The Days website design

Ontwikkeling The Days

Voor dit project ontwierp Baldwin een generieke, overkoepelende WordPress voor The Days. The Days is in de eerste plaats het platform om de evenementen te promoten. Daarnaast is het de plek waar de handelaars zich inschrijven voor elk evenement waaraan ze willen deelnemen.

Registratieflow

In de WordPress van The Days implementeerde Baldwin de registratieflow. Deze uitgebreide flow bevat de mogelijkheid om deel te nemen aan één, twee of het pakket van drie evenementen. Het berekent de deelnameprijs, rekening houdend met de kortingen. Bovendien hoeven leden van de partners Safeshops.be, Sodexo, bpost, myShopi en Combell geen inschrijvingsgeld te betalen. We hebben alle opties in de registratieflow opgenomen zodat bedrijven succesvol kunnen afrekenen.

White lable-able platform

Daarnaast bouwde Baldwin een “White lable-able” platform. Deze uitdaging houdt in dat het platform moet kunnen opgezet en gebruikt worden voor alle evenementen. Of het nu Eco Wednesday, Lazy Sunday of Local Day is. Elk evenement heeft zijn eigen branding, logo, visuele identiteit en URL. Bovendien zijn de domeinen van deze websites alleen online op de dag van het evenement zelf.

Dit platform toont algemene informatie, producten, diensten en meerdere locaties van diverse verkopers. Tijdens de evenementen worden de producten niet op het platform gekocht. In plaats daarvan zal elk product linken naar de webshops of Facebook-pagina’s van de handelaars.

De go-live van The Days was een groot succes! We kijken uit naar alle verkoopevenementen. Interesse om een ​​van de deelnemende handelaars te worden? Ga snel kijken naar The Days! Of ben je op zoek naar experts om je website te bouwen en al je online wensen uit te laten komen? Wacht niet op Lazy Sunday, vandaag is DE DAG om ons over je project te vertellen!

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen