Vanuit het modehart van Antwerpen runt Angelique haar eigen winkels en webshop. Baldwin begeleide Seventy One volledig in het e-commerce project en verzorgde al de eerste Magento 1 webshop. Deze versie zal helaas niet meer ondersteund worden door Magento in 2020 (dit heeft vooral te maken met security updates). Daarom maakten we een nieuwe innovatieve webshop op basis van Magento 2 met nog steeds dezelfde retro look & feel als hiervoor.

Angelique heeft een passie voor mooie originele kleding. Die is ontstaan als jong meisje in de 80’s, waar ze zelf altijd in de weer was om eigen kleding te maken met een vintage uitstraling!
We maakten de eerste webshop van Seventyone en die was een echt success. Nu was het tijd voor een upgrade van Magento 1 naar Magento 2. We wouden wel de unieke vintage uitstraling bewaren terwijl we onderliggend een nieuw technologisch hoogstandje voorzien. En het resultaat mag er wezen!

Webshop: seventyone.be

Development

Omdat Magento 2 heel verschillend is ten opzichte van Magento 1 moesten we heel wat custom PHP werk dat we gedaan hadden voor de Magento 1 dus overzetten naar de nieuwe webshop. Challenge accepted!
Zo een webshop migratie is niet makkelijk. We starten met het kijken of alle third-party extensies ook effectief gebruikt konden worden op de nieuwe Magento 2 omgeving. Daarna bekeken we de webshop setup en de specifiek webshop layout. We zorgden ook voor een vloeiende migratie van de categorieën, producten en alle content.

We integreerden verschillende plugins en modules zoals Yuki, POS Boost My Shop, Amasty Abandoned carts, Magestore Gift Card, etc.
Ook integreerden we onze eigen SEO module. Wat zijn daar de voordelen van? Wel, dit zorgt voor een verbeterde e-commerce tracking en zorgt voor features die perfect integreren met al you marketing kanalen en tools.

Tracking en configuraties

Omdat we echt houden van accurate date hebben we ook de configuratie van Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console op ons genomen. Zo zijn we zeker dat alle e-commerce tracking juist verloopt.

De standaard e-commerce tracking volgt meestal enkel een “succesvolle aankoop” pagina op. Wij zorgen voor een tracking van alle interactie punten die een klant heeft met de webshop. Product impressie, product klik, bekijken van product detail, product toevoegen aan de shopping cart, beginnen met de betaling, heel het betalingsprocess (en de verschillende stappen), transacties en refunds.

Go-live

De webshop werd getest door ons team en het team van de klant. Wanneer onze developers 100% zeker waren dat alles vloeiend verliep hebben we de website samen met de klant gelanceerd. En was een echt success!
SeventyOne blijft niet enkel online groeien want door hun success hebben ze ondertussen ook het aantal winkels kunnen uitbreiden.

Ben je ook op zoek naar een webdevelopers die jouw Magento1 webshop kunnen upgraden naar een Magento2 webshop? Kom dan eens praten met ons team van experten. Je krijgt er zelfs een koffie en een koekje bij ☕🍪

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen