Een paar jaar geleden maakte Baldwin de eerste Magento webshop voor Suikerzoentje. We zijn erg enthousiast om de upgrade naar Magento 2 te maken! De uitdaging voor dit project is dat het gaat om één Magento admin panel voor twee winkels.

Suikerzoentje magento webshop

Webshop voor leverancier gepersonaliseerd snoepgoed

Suikerzoentje is de grootste leverancier in België van gepersonaliseerd snoepgoed. De webshop verkoopt een brede waaier aan producten: van lolly’s met naam tot gepersonaliseerde geboortekaartjes en doopsuiker. Suikerzoentje kan elk bedankje of geschenk personaliseren. Zo zijn alle kleuren, lettertypes of ontwerpen aan te passen voor een uniek resultaat. Onnodig te zeggen dat dit ook de manier is waarop wij alle webshops ontwikkelen en ontwerpen!

2 webshops 1 Magento

Zoals eerder vermeld, bezit Suikerzoentje meer dan één webshop. Suikerzoentje is de webshop die het bedrijf gebruikt om B2C te verkopen. Aan de andere kant is er Motiv+. Dit bedrijf biedt dezelfde soort producten aan, maar dan B2B. Bedrijven moeten zich registreren en goedgekeurd worden door Motiv+ om een geldig account te hebben. Pas dan kunnen ze de producten en B2B prijzen zien. Uiteindelijk hebben we het mogelijk gemaakt dat beide webshops op één Magento 2 admin panel draaien.

Template voor aangepaste opties

Klanten hebben een uitgebreide keuze aan personalisatie. Ze kunnen kiezen tussen afwerkingsopties, een lettertype kiezen, een naam op producten zetten, hun eigen ontwerpen uploaden,… In plaats van deze opties voor elk product afzonderlijk toe te voegen, implementeerden we een aangepaste optie template voor Magento 2. Hier kan je elk template instellen en ze snel toewijzen aan honderden producten.

Betaalproces webshop

MultiSafepay is geïntegreerd om het betalingsproces af te handelen. Met de MagePrice module die we op de webshop hebben geïnstalleerd, is het mogelijk om extra kosten te berekenen voor specifieke producten. Bijvoorbeeld voor de opstartkosten voor het drukken van geboortekaartjes is deze functie handig. Daarnaast kan Molecule een export maken van alle facturen om te importeren in hun boekhoudsysteem.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau of gepersonaliseerd snoepgoed? Ga shoppen bij Suikerzoentje of registreer je bij Motiv+ om een grote verscheidenheid aan leuke producten te vinden! Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de volgende uitdaging. Laat ons weten of jij ons toekomstig project zou kunnen zijn!

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen