LANCO contacteerde ons met erg specifieke wensen. Ze wisten perfect wat ze wilden: een Magento Business Solution Partner om een snelle website te bouwen. Al een geluk voor LANCO dat wij bestaan! Want, zo blijkt, wij zijn de perfecte partner voor hun Magento 2 upgrade, net als voor hun andere technische noden.

LANCO Group helpt de wereld. Intussen al zo een 60 jaar. Ja, we beseffen dat dit een stevige stelling is. Maar het is gewoon écht zo. Het technisch textiel bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling, productie en distributie van aluminium, staal en opblaasbare tenten. Ze leveren vooral aan internationale humanitaire organisaties – denk aan het Rode Kruis, talloze NGO’s, humanitaire missies… We hebben dus niet gelogen: LANCO helpt echt de wereld!

NFS staat voor ‘Need For Simplicity’

Natuurlijk gingen we verder dan enkel development. We ondersteunden het bedrijf, en boden technische ondersteuning tijdens de nauwe samenwerking. Ons doel was namelijk om LANCO’s business, doelen en operationele aanpak écht te begrijpen. Dankzij deze aanpak slaagden we erin de best mogelijke oplossingen voor hun noden naar voor te schuiven.

Webshop: www.cladis.eu

Cladis professional technology solutions

 

Gedeelde liefde voor technologie

CLADIS was onze eerste prioriteit. Vanaf het begin wisten we dat de klant hun last moest verminderen. Met meerdere websites in de groep, hadden ze verschillende platforms en logins. Ons voorstel: één login-oplossing voor alle websites en talen. Nadat we onszelf een high five hebben gegeven, loopt alles nu zijdezacht. Alle aankomende projecten voor de groep kunnen via dezelfde login worden afgehandeld.

Baldwin: 1. Problemen: 0.

In iets meer technische termen was de ontwikkeling vrij eenvoudig. Dit betekent echter niet dat er geen uitdagingen waren. We hebben de multi store view en meertalige website van CLADIS vanaf het begin opgezet. Tijdens het project hielden we in gedachten dat dit het eerste deel is van een groter verhaal.

Akeneo is een andere oplossing die we hebben geïmplementeerd voor het beheren van productgerelateerde inhoud. Dit is een extern platform met een Magento 2 module. De module is een geweldige oplossing voor productinformatiebeheer, die omnichannel retail ondersteunt. Het systeem slaat productgegevens op en er wordt een categoriestructuur gegenereerd. Vervolgens is alles door ons gesynchroniseerd met de meerdere Magento shops. Het grote pluspunt van deze aanpak? We centraliseren informatie (en geloof ons, dit kan serieus oplopen) op één plek. Dit maakt management meteen ook makkelijker!

Baldwin: 2. Problemen: 0.

Vond je dit project leuk? Gelukkig maar, want binnenkort volgt er meer! We werken namelijk aan nog allerlei andere projecten voor LANCO Group. Stay tuned!

Iets om te onthouden

Deze implementatie past ook voor bedrijven die:

  • Hun webshop voortdurend verbeteren. Denk aan versnellen, betere functionaliteiten, implementatie van nieuwe shops in Magento 2…
  • Verschillende, gedecentraliseerde merken hebben en deze graag onder één login interface en master admin willen onderbrengen. 

Hier zijn we goed in

Baldwins treeft ernaar om jouw business echt te begrijpen. We springen dan ook niet zomaar in jouw project. We beseffen dat er geen sausje bestaat om webshops mee te overgieten, en een instant-webshop-mix bestaat niet. Gelukkig weten we wél hoe het moet. Aarzel dus niet om ons te leren kennen, want wij zijn klaar om onze magie op jouw business los te laten.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen