Een magische ervaring die eindigde in een webshop met een sterk marketingplan. Adem in Adem uit is een meditatief avontuur voor kinderen dat te beleven valt via boeken, audio en workshops.

Het eerste kinderboek van Adem in Adem uit is gelanceerd en het kreeg de leuke naam “Reis in de aarde”. Tijdens een avontuurlijke ontdekkingstocht door de lagen van de aarde leren kinderen spelenderwijs meer over hun innerlijke kracht. Het boek is ondersteund door prachtige illustraties die de fantasie prikkelen. De bijhorende muziek en de audio opname van het boek zijn te beluisteren op de website zodat de lezers een magische totaalbeleving hebben.

Adem in Adem uit - meditatieve kinderboeken

 

Fantasie prikkelend design

De kinderboeken van Adem in Adem prikkelen de fantasie en net dat wou ons team gaan weergeven in het website ontwerp. We kozen ervoor om de tekeningen van het boek te verwerken doorheen het design van de website. De verschillende personages nemen je mee op avontuur doorheen de website.

Dit project was echt een magische ervaring.

Verdeelpunten

De boeken zijn beschikbaar bij een heel aantal boekhandelaars. En voor onze klant was het belangrijk dat nieuwe verdeelpunten makkelijk kunnen toegevoegd worden. Bezoekers van de website kunnen nu makkelijk op zoek naar een verdeelpunt in de buurt via de interactieve kaart of via de lijst onderaan de pagina.

Workshops

Via een contact formulier kan er meer info gevraagd worden over de workshops die Adem in Adem uit aanbiedt. Deze workshops kunnen georganiseerd worden door bibliotheken, cultuurcentra, scholen, festivals, verenigingen en ook door privé initiatieven.

Marketing

Adem in Adem uit is een heel nieuw concept. Onze marketers werkten een marketing strategie uit waarbij ze rekening gehouden hebben met zowel online als offline adverteren. Facebook advertenties worden gebruikt om awareness te creëren voor en tijdens evenementen waar de auteurs aanwezig zullen zijn.

We gingen samen met Adem in Adem uit op een meditatieve reis en we hebben er ons door laten inspireren om deze website te maken. Al onze teams werden uitgedaagd in dit project. Van pril design naar webshop met een sterk marketing plan – het was een heel leuke ontdekkingsreis voor het hele Baldwin team.

Ben je op zoek naar een sterke website bouwer die jouw wildste online dromen kan waarmaken?
Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier en vertel ons alles over jouw online plannen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen