Onze Baldwin cultuur

Waarom en hoe we doen wat we doen

Vandaag de dag is het makkelijker dan ooit om je product of dienst aan de man te brengen. Maar, het is tegelijkertijd ook moeilijker dan ooit. Net daarom dat Baldwin bestaat! Met onze unified commerce aanpak helpen we bedrijven groeien.

baldwin-team

Voor Baldwinners is grootte niet belangrijk. Want elke business is welkom!

Zowel online als offline

Of het nu een start-up of multinational betreft. Ons team gaat hard voor unified commerce. Online en offline gaan hand in hand. Onze grootste kracht is het online luik: van design en development, tot digital marketing.

Pas jij in onze Baldwin cultuur?

Onze missie is om klanten hun verkoop te doen stijgen. Een nauwe samenwerking is dan ook belangrijk. We gaan samen op zoek naar de meest winstgevende unified commerce oplossing. Baldwin houdt rekening met technologische ontwikkelingen, net als de richting die klanten willen inslaan in de toekomst. Ook nadat we het projectdoel halen, blijft ons team beschikbaar om het internet momentum van klanten verder te trekken.

Onze klanten zijn gewend dat we hen het beste geven. Om dat te blijven doen, zijn we steeds op zoek naar nieuw talent. En niet zomaar eender wie. Superhelden. 

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken mensen die businesses helpen met hun noden. Ben jij iemand die zelfgroei belangrijk vindt? Die graag bedrijven laat groeien? Zo iemand die past in het cheesy teamplayer, out-of-the-box plaatje? Ja? Dan ben je misschien wel onze ware. Belangrijk: gevoel voor humor en liefde voor memes is een meerwaarde.

Een Baldwinner is iemand die…

  1. Niet enkel streeft naar de beste resultaten. Je levert ze ook.
  2. Helemaal niet van oppervlakkig werk houdt. Iemand die duikt in projecten. En het nog sneller doet dan The Flash!
  3. Open en vriendelijk is. Niet panikeert over irrelevante aspecten van een project. En vooral altijd klaar staat om collega’s te helpen. 
  4. Politieke spelletjes en een complexe hiërarchie niet lust. Je kan heus wel zelf je werk managen, merci en dankuwel! 
  5. Leeft met een flexibele mindset. Je wandelt richting de beste oplossingen, niet volgens wat theoretisch gezien ‘correct’ is.
  6. Rekening houdt met beschikbare budgetten en hoe je daarbinnen creatief kan zijn. Je maakt geen onnodige kosten als je het ook met minder kan doen.

Wat mag je van Baldwin verwachten?

We zijn een team van jonge, getalenteerde mensen om bedrijven te helpen. We hebben designers, developers, digital marketers, project managers, copywriters, quality analysts … Bij ons geniet je van een losse sfeer waarin iedereen de eigen verantwoordelijkheid draagt. Baldwin kenmerkt zich door een agile holacracy. Daarin staat project ownerschip centraal. Werken bij ons betekent interessante projecten, klanten van over de hele wereld, gratis eten en lekker veel bier.