web design experts gent- Baldwin ecommerce agency

Een website maakt deel uit van wie je bent als bedrijf. Vorm, inhoud én gebruiksgemak zijn belangrijk bij website design: het plaatje moet gewoon kloppen. Baldwin luistert, interpreteert en ontwerpt de website of web app die bij jouw verhaal past.


Wireframes

Wireframing

Een wireframe is een schematisch overzicht of een blauwdruk van een website design en een absolute must wanneer je start met een nieuw website design. Het is de visuele leidraad dat het skelet van een website weergeeft.

Wireframing doen we voor de start van het webdesign om er zeker van te zijn dat er geen elementen vergeten worden en helpen om elk elementje van de webshop de juiste aandacht te geven.


UI UX

UI / UX

Een goede webshop ontwerp zorgt ervoor dat jouw bezoekers sneller overgaan tot een aankoop. Ons team van ontwerpers houdt volop rekening met gebruikerservaring zodat je makkelijk kan navigeert en niet botst op obstakels. Bovendien nemen we alle momenten in beschouwing van hoe een bezoeker op jouw webshop komt – of ze nu surfen via een desktop of een smartphone.


Campaign Design

Campagne ontwerp

Wil je jouw website promoten via online advertenties, e-mail nieuwsbrieven of offline brochures?

In samenspraak met het marketing team creëren onze ontwerpers aantrekkelijke beelden voor jouw online campagnes – volledig in de stijl van jouw website of web app.

 

Huisstijl

Heeft jouw bedrijf al een huisstijl en logo, dan vertalen we deze graag naar een webversie. Heb je echter nog geen stijl dan helpen we je graag verder met een huisstijl die volledig past bij jouw bedrijf, producten en visie.

Web design services: Logo design for Myra DS
Logo design for Myra DS

Web design services: Logo design Wood with stories
Logo design Wood with stories

Web design services: logo design Canary Hill
Canary Hill logo for Bike outfits

Print ontwerp

Print is nog steeds populair. Het blijft belangrijk om te communiceren met klanten en leads via krachtige prints. Ons team ontwerpt graag naamkaartjes, brochures, hele huisstijl pakketen, etc.

Web design services: print design Entusia
Brochure for Entusia

web design services: print example Wizmo
Business cards for Wizmo

 

Meer weten over website design?

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen