Digitale Marketing

van adverteren tot content marketing

Digitale marketing is een belangrijk onderdeel van je marketingaanpak. Een volwaardige unified commerce betekent dat je ook investeert in een sterke online aanwezigheid. Wil je jouw business op verschillende kanalen een boost geven? De Baldwin marketing experts staan voor je klaar!

Op ons team kan je rekenen voor elk aspect van digitale marketing. Van strategie tot implementatie: wij helpen je vooruit.

SEO diensten

We starten met een audit en brengen de huidige SEO van je website in kaart. Hierna gaan we verder met aanpassingen waar nodig. Onze copywriters geven je meta beschrijvingen, afbeeldingen, page copy … een upgrade om zo  je SEO-score te verhogen.

 

SEA diensten

Naast onze SEO inspanningen werken we samen met jou een advertentiestrategie uit. We gebruiken jouw businessdoelen als fundament en stoelen hier onze budgetten en advertentieplanning op. Als Google Certified Partner garanderen we jou een uitstekende Google expertise.

Social Media diensten

Van strategie tot creatie en adverteren: wij staan sterk op elk social media platform. Denk aan Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest … Wij bieden talloze diensten aan: de setup en het beheer van advertentiecampagnes, creatieve strategieën, paginabeheer en community management, content creatie en meer.

 

Content marketing

Een solide online aanwezigheid start met een gefundeerde merkidentiteit. Relevante content trekt klanten aan die zich bij jouw business betrokken voelen. We stellen samen met jou een strategie op van waaruit jouw marketing vertrekt. Uiteraard helpen we ook met de implementatie hiervan. 

We helpen je bij het bouwen van een sterke strategie die we samen zullen implementeren. Ook voor je creatieve uitdagingen kan je bij ons terecht.

Creative services

Creatie van je online beeldmateriaal, copywriting, creatieve campagnes … onze deur staat voor je open om de creatieve kant van het online én offline marketing verhaal op ons te nemen.

Analyses & rapportage

We gebruiken verschillende tools om in de resultaten van je marketing efforts en de algemene performantie van je website te duiken. Via maandelijkse rapportering en een grondige analyse helpen we je om je inspanningen te vertalen naar conversies. Met onze rapporten sturen we jouw project in de juiste richting.