Net na de kerstvakantie is het Baldwin team op een legendarische teambuilding trip vertrokken. Het resultaat – geweldige teamspirit en een hoop fenomenale herinneringen. Lees hier meer over onze ervaringen en neem zeker een kijkje naar de ‘after movie’ en duik even mee in onze wereld.

Twee Baldwin kantoren – één teambuilding

Het is 5u op een koude vrijdagmorgen in januari en het Belgische team verzameld aan het Baldwin kantoor in Gent om samen naar de luchthaven te vertrekken. Het kan misschien de koude zijn maar we staan alvast te springen van enthousiasme.

We zijn enthousiast om het voltallige Roemeense team te ontmoeten die met de bus naar dezelfde geheime locatie reizen. We reizen allen naar een prachtig bergdorpje in de Roemeense bergen in de buurt van Sibiel. Zodra we aankomen in het met sneeuw bedekte hotel worden we warm ontvangen door de Roemeense collega’s. Het vele handen schudden en kussen uit delen werd plots onderbroken door iemand die we nog niet eerder ontmoet hebben.
Onze CEO had een externe teambuilding organisatie ingehuurd die een heel actief plan opstelde voor de komende dagen.

De activiteiten starten al op de eerste avond met een meet-and-greet spel waar we zo veel mogelijk info moesten verzamelen van alle verschillende collega’s. We zochten naar de persoon die de langste afstand wandelde, de vegetariërs van de groep, mensen met een hond, een persoon die geen pizza lust (Wat? Kan dat?), en zo veel meer vragen. Dit was de perfecte manier om het ijs te breken en was stof voor de vele gesprekken de volgende dagen.

Goede morgen

Na een enorm uitgebreid ontbijt starten we onze dag met een energetische wake-up activiteit. Het is moeilijk uit te leggen wat er gebeurde, maar we renden rond in cirkels en we konden in ieder geval niet stoppen met lachen 🙂

Nu was het tijd om samen te werken in verschillende teams. Houten blokken stapelen als een groep was een activiteit die de coördinatie en communicatie van het hele team op de proef stelde.De a-frame walk was een test van plannen en duidelijke instructies geven. Daarna werd de snelheid en behendigheid getest met een tennisballen uitdaging. Bekijk zeker onze after-movie om een betere kijk te hebben op de activiteiten die we deden.

Verloren gelopen in Transylvanië

Na de lunch was het tijd voor de hoofdactiviteit van het weekend waar alles draaide rond het thema “lost in Transylvania”. We splitsen ons op in verschillende kleine werkgroepen en we werkten allen aan een ander aspect waarmee we onszelf zouden kunnen redden als we verloren zouden lopen in de bossen in Transylvanie.

Sommigen van ons bouwden raketten, andere waren druk in de weer met het creëren van een slede waarmee we sneller zouden kunnen reizen over de besneeuwde paden.

Na onze voorbereidingen moesten we onze creaties ook effectief testen en begonnen we te wandelen en te sleeën naar een bepaalde plek in het aanpalende bos. Natuurlijk was het een wedstrijd en iedereen zette zich in om als eerste aan te komen. Toen we de brandende toortsen die de finishlijn markeerden passeerden waren we klaar voor de volgende opdracht. Een noodsignaal in de lucht sturen. Verschillende waterflessen die waren gedecoreerd met aluminiumfolie en verf werden gevuld met een geheim mengsel dat druk opbouwt in de flessen. Degene die het hoogste vloog was de winnaar. Laat ons zeggen dat niet alle flessen in de juiste opwaartse richting vlogen. Wederom een activiteit waar vooral de lachspieren getraind werden.

Baldwin Teambuilding 2018

Afterparty

Na het avondeten met een overvloed aan desserten zijn we gestart met onze legendarische talenten ontdekkende karaoke party. Van Toto naar Limp Bizkit, Taylor Swift en MC Hammer, The Spice Girls en Oasis. Geen enkele muziekstijl bleef gespaard van ons brilliant team van “vrijwillige” zangers en zangeressen.

Een perfecte afsluiter voor een energie gevende teambuilding.

Ben je geïnspireerd door onze unieke team dynamiek? Kijk dan even naar onze jobs of voel je vrij om spontaan te solliciteren en stuur ons jouw CV. Bij Baldwin zijn we steeds op zoek naar talent.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen