Lochting: the unified commerce garden

Lochting wie? Wat? Hoe?

Lochting? Als Vlaming klinkt dit woord wellicht bekend in de oren. Want een Lochting, da’s toch een tuin? Ja. Dat klopt. En wat doet een mens met een tuin? Z’n goesting. Dingen laten groeien en bloeien. Laat dat nu ook net hetgeen zijn wat we met het platform beogen te doen voor jouw business.

Apothekers hebben het niet gemakkelijk anno 2020. De brutomarges zijn enorm geslonken en de concurrentie is moordend. Zeker nu dat ook apothekers steeds vaker online actief zijn. Ja, er zijn wel degelijk oplossingen op de markt om e-commerce in goede banen te leiden. Maar je hoort ons al. Er is een maar.  De vele tools staan momenteel heel hard op zichzelf – zo ver, dat onderlinge integratie vaak niet mogelijk is. Dit resulteert in veel tijdverlies én extra kosten.

Wij lossen dit op. Lochting combineert namelijk alle tools om zowel jouw e-commerce als offline business te boosten. 1 platform van waarop jij al je commerciële efforts aanstuurt. En met dit platform groeit jouw business op een effectieve én efficiënte manier. Lochting is een platform waarop je zaait, en meteen oogst.

Natuurlijk is er meer. Lokaal kan je uitpakken met oplossingen die ook jouw eigen klanten helpen. Denk maar aan een snelle apotheek robot, een slimme afhaalautomaat, een bestelkiosk … Lochting laat je toe om jouw e-commerce naadloos aan te sluiten op je fysieke apotheek.

Baldwin en Meditech in een samenwerking

Lochting is het kind van Baldwin en Meditech. Begin 2020 sloegen de twee bedrijven de handen in elkaar. Baldwin heeft als digital agency jarenlang ervaring in e-commerce. Meditech kan uitpakken met een sterke expertise in de engineering. Combineer je die twee bedrijven, dan krijg je magie. Want Lochting is wel een beetje magisch. Een krachtige totaaloplossing waarbij je zowel software als hardware matig geniet van topkwaliteit. Kijk zeker op de site voor meer info!

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen