Lochting wie? Wat? Hoe?

Lochting? Als Vlaming klinkt dit woord wellicht bekend in de oren. Want een Lochting, da’s toch een tuin? Ja. Dat klopt. En wat doet een mens met een tuin? Z’n goesting. Dingen laten groeien en bloeien. Laat dat nu ook net hetgeen zijn wat we met het platform beogen te doen voor jouw business.

Apothekers hebben het niet gemakkelijk anno 2020. De brutomarges zijn enorm geslonken en de concurrentie is moordend. Zeker nu dat ook apothekers steeds vaker online actief zijn. Ja, er zijn wel degelijk oplossingen op de markt om e-commerce in goede banen te leiden. Maar je hoort ons al. Er is een maar.  De vele tools staan momenteel heel hard op zichzelf – zo ver, dat onderlinge integratie vaak niet mogelijk is. Dit resulteert in veel tijdverlies én extra kosten.

Wij lossen dit op. Lochting combineert namelijk alle tools om zowel jouw e-commerce als offline business te boosten. 1 platform van waarop jij al je commerciële efforts aanstuurt. En met dit platform groeit jouw business op een effectieve én efficiënte manier. Lochting is een platform waarop je zaait, en meteen oogst.

Natuurlijk is er meer. Lokaal kan je uitpakken met oplossingen die ook jouw eigen klanten helpen. Denk maar aan een snelle apotheek robot, een slimme afhaalautomaat, een bestelkiosk … Lochting laat je toe om jouw e-commerce naadloos aan te sluiten op je fysieke apotheek.

Baldwin en Meditech in een samenwerking

Lochting is het kind van Baldwin en Meditech. Begin 2020 sloegen de twee bedrijven de handen in elkaar. Baldwin heeft als digital agency jarenlang ervaring in e-commerce. Meditech kan uitpakken met een sterke expertise in de engineering. Combineer je die twee bedrijven, dan krijg je magie. Want Lochting is wel een beetje magisch. Een krachtige totaaloplossing waarbij je zowel software als hardware matig geniet van topkwaliteit.

Ontdek Lochting op de apothekersdagen!

Lochting is de toekomst. Daar overtuigen we je graag van tijdens de Clement apothekersdagen. Op dit gratis event geniet je als apotheker van talloze inspiratiesessies die je voorbereiden op de toekomst. Je leert hoe je jouw apotheek moderniseert, maar ook hoe je jouw tijd en ruimte efficiënter inzet. De apothekersdagen zijn erop gericht jou te helpen om je business te laten groeien door middel van slimme investeringen. De optimalisatie van jouw apotheek start op dit event – van interieur over automatisatie tot digitale efforts.

Tijdens het corona safe event krijg je de exclusieve kans om een eerste blik te werpen op Lochting. Maarten (Baldwin) en Timon (Meditech) vertellen je tijdens een van de inspiratiesessies meer over onze krachtige tool. Een niet te missen preview, want met Lochting stoom jij je apotheek klaar voor een succesvolle toekomst. De sessies vinden plaats op volgende data:

  • Zaterdag 17/10 om 15:30
  • Zondag 18/10 om 17:30
  • Woensdag 21/10 om 19:30
  • Donderdag 22/10 om 19:30

Wegens de corona maatregelen is het verplicht om je in te schrijven voor de sessies. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt (20 personen per sessie).

Schrijf je hier in!

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen