Oséa Interiors bevindt zich net zoals Baldwin’s Roemeense vestiging in Cluj-Napoca. Het bedrijf is meer dan een basis meubelwinkel. Alles vertrekt er vanuit een passie voor kwaliteitsdesign en een superieure ervaring. En dit zowel op materieel als conceptueel vlak. In de showroom vind je allerlei internationale luxemerken, van meubelen tot verlichting en interieurdecoratie.

oséa interiors webshop

Webshop: Oséa Interiors

Webontwikkeling Magento 2

Een prachtig gebouw en showroom, hedendaagse meubelstukken van sublieme kwaliteit, indrukwekkende kunstwerken … Oséa Interiors heeft alles ter beschikking. Wat enkel nog ontbrak, was een bijhorende website om het bedrijf te ondersteunen bij hun groei. Hiervoor klopte het bedrijf dan ook bij ons aan. Met veel enthousiasme ontwikkelden we een gloednieuwe Magento 2 webshop voor Oséa Interiors.

De site van Oséa Interiors dient niet enkel als webshop, maar voornamelijk als een online catalogus. Zo staan de design artikelen opgedeeld in verschillende categorieën, of kan de klant zoeken per designer. Per product staat een “Starting at” prijs, en kan je een offerte aanvragen. De meubelen en decoratie leiden de klanten vervolgens ook naar de showroom. Hier staat het team klaar om samen met de klant de gewenste sfeer te creëren volgens hun verhaal.

Shop The Look Magento module

Om de winkelervaring nog naadlozer te maken, implementeerden we de Baldwin Lookbook Magento 2 module. Bij “Shop The Look” vindt de klant een samenstelling van inspirerende interieur collecties zoals French aesthetic en Industrial Touch. Er is de mogelijkheid om rechtstreeks de verschillende artikelen toe te voegen aan je collectie en deze aan te kopen.

Analytics & GTM set-up

Zoals bij elke go-live van een nieuwe webshop, configureerde ons team de nodige tools zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console. We implementeerden de vereiste tags voor een nauwkeurige Ecommerce Tracking.

Heb je ook interesse om samen met Baldwin jouw bedrijf te laten groeien? Neem gerust contact op om een samenwerking te bespreken!

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen