We ontwikkelden een Magento webshop op maat voor Tvserie shop. ‘Hoe sneller, hoe beter’, dat is het motto van Tvserie shop. Op de online DVD shop zijn series beschikbaar vanaf de Europese release, ook als ze pas enkele maanden later in ons land gelanceerd worden.

Voor de bouw van de nieuwe online shop leverde Baldwin ontwikkeling op maat: we installeerden een plug-in die een complexe prijsberekening mogelijk maakt. Zo kan TVSerie shop bijvoorbeeld kortingen toekennen wanneer een klant twee DVDs van dezelfde studio koopt.

De shop biedt meer dan 47.000 producten aan. De upload van de product data in de shop duurde daarom maar liefts 17 uur. De webshop is gesynchroniseerd met het systeem van de groothandelaar, zodat elke stockwijziging of wijziging aan de productspecificaties automatisch wordt geüpdated.

Voor de afhandeling van het betalingsproces kozen we voor Sisow, en voor de logistieke afhandeling schakelden we Bpost in.

Webshop: tvserieshop.be

 

Ben je op zoek naar een sterke website bouwer die jouw wildste online dromen kan waarmaken?
Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier en vertel ons alles over jouw online plannen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen