Het voorbije jaar verdiepte het Baldwin team zich in Magento 2, de nieuwe versie van het Magento e-commerce platform. Even voldaan als verheugd zetten we één van onze eerste Magento 2 creaties in de spotlights: Skribis.

Webshop: www.skribis.be

Skribis is een nieuwe online publicatieplatform. Aanstaande auteurs kunnen er terecht om hun manuscript te publiceren zonder de tussenkomst van een uitgeverij. Skribis biedt volledige professionele expertise aan: grafische vormgeving, online verkoop, druk en distributie van academische, professionele en literaire publicaties.

Met creatieve en technische know-how leidde het Baldwin team dit project in goede banen. Dit resulteerde in een innoverende webshop, die pionier is binnen het domein van de publicatieservices.

Onze creatieve kwibussen ondersteunden Skribis tijdens de transformatie van idee naar volwaardige webshop. Het resultaat is een praktisch geheel waarin de diensten en USP’s van Skribis centraal staan.

Natuurlijk moet het er allemaal goed uitzien. Onze designers gaven het project een gezicht met een passende huisstijl en een logo dat niet alleen op de webshop, maar ook op de boekcovers zal verschijnen.

De webshop hebben we uiteraard ook zelf ontworpen en opgebouwd. Onze weapon of choice? Magento 2. Ten opzichte van haar voorganger, biedt Magento 2 een aantal applicaties die de workflow een aanzienlijke boost geven. De back-end werd in een modern jasje gestoken, en ziet er nu een pak gebruiksvriendelijker uit dan bij Magento 1. Het is nu heel gemakkelijk om productattributen toe te voegen, aan te passen, en te bepalen welke attributen als filter moeten gebruikt worden voor specifieke producten. Dit is maar een voorbeeld van hoe ons development team in staat is om sneller en meer doeltreffend te werken bij de bouw van de webshop, in vergelijking met Magento 1. Dit is een toepassing die onze klant dankzij Magento 2 snel kan aanleren zonder zelf een gecertificeerde computer geek te zijn.

 

Ben je op zoek naar een sterke website bouwer die jouw wildste online dromen kan waarmaken?
Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier en vertel ons alles over jouw online plannen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen