H-PHARMA is de toonaangevende fabrikant van medische opslag- en displaysystemen in Europa. Gespecialiseerd in een breed scala aan oplossingen, zijn hun opslagsystemen geschikt voor de tentoonstelling van receptgeneesmiddelen, detailhandelinrichtingen voor receptvrije producten, hygiënebenodigdheden, cosmetica en accessoires. Hun reputatie voor het leveren van hoogwaardige ontwerpen en producten is gevestigd. Met installaties verspreid over West-Europa, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Scandinavische landen, Oceanië en Afrika.

Nu H-PHARMA een aanzienlijke groei doormaakt in de Oosterse en Afrikaanse landen, is het bedrijf een wereldwijd erkende “one-stop-shop” geworden voor al uw behoeften op het gebied van opslagoplossingen. Of je nu een architect bent of een winkelinrichter, de opslagsystemen van H-PHARMA kunnen zo worden aangepast om perfect te passen. Van de kleinste openbare apotheek tot de grootste magazijnen voor winkels.

Website: www.hpharma.eu 

Technische analyse

We hebben de technische uitdagingen geanalyseerd en daarbij specifieke aandacht besteed aan essentiële functionaliteiten en gebieden die verbetering behoeven. Deze gebieden omvatten het garanderen van compatibiliteit met modules en add-ons, het verbeteren van de upgradebaarheid, het optimaliseren van de snelheid van de site en het aanpakken van beveiligingsupdates. Door deze technische aspecten te laten evalueren, kregen we inzicht in de noodzakelijke verbeteringen die geïmplementeerd moesten worden.

Verschillende doelgroepen, verschillende ervaringen

De belangrijkste doelgroepen van H-PHARMA zijn softwarearchitecten en apothekers. In samenspraak met de klanten hebben we gekozen voor twee verschillende platforms: één voor B2B en één voor B2C.

Web Development

Baldwin blinkt uit in het omzetten van de wensen van onze klanten naar concrete realiteiten. Ons team van getalenteerde ontwikkelaars is altijd bereid om wensen en innovatieve ideeën om te zetten naar een volledig op maat gemaakte webshop. Gedurende onze reis met Magento 2, hebben we een indrukwekkende reeks van op maat gemaakte modules gemaakt die onze klanten hebben verblijd. Hier is wat we hebben geïmplementeerd voor H-PHARMA:

  • Order comments module: Voegt eenvoudig een commentaarvak voor bestellingen toe aan de verzendstap. Opmerkingen kunnen worden bekeken in de volgorde van geschiedenis.
  • FAQ-module: Biedt uitgebreide antwoorden op veelgestelde vragen, waardoor het klantondersteuningsproces wordt vereenvoudigd en de gebruikerstevredenheid toeneemt.
  • SEO Module: Baldwin’s SEO module komt met een reeks van tracking en SEO functionaliteiten, ontwikkeld op basis van uitgebreide 1e hand ervaring en grondig onderzoek.
  • EAV attributes: Het voegt extra functionaliteiten toe aan de Magento product attributen.

Tracking & configurations

Ons digitale team maakt om enkele redenen graag gebruik van marketingtools. Ten eerste stellen deze tools hen in staat om conversies effectief bij te houden. Daarnaast bieden ze waardevolle inzichten in het gedrag van bezoekers, waardoor ons team een frisse inkijk krijgt op het gebruik van de website. We hebben de Google Analytics- en GTM-accounts aangemaakt en goed geconfigureerd om het gedrag van gebruikers te kunnen volgen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen