Surprice is een succesvolle naam in de ijs-industrie, dus wij gaven hen een succesvolle Magento 2 webshop! Ambachtelijke patisserie, een hart voor klantenservice en een flinke dosis panache aan hun creaties is wat hen sterk maakt. Surprice verkoopt hun zoete goederen online. We ontwierpen hun eerste webshop meer dan 10 jaar geleden in Magento 1. Tussendoor hebben we de webshop op geregelde tijdstippen opgefrist. Maar nu was het tijd voor een upgrade! Baldwin heeft de verandering begeleid naar Magento 2.

Suprice Ambachtelijk Ijs Webshop

Upgrade design

Met Surprice die verandert naar Magento 2, zagen we de mogelijkheid om een ​​deel van het design te veranderen. Er zijn nieuwe elementen in hun webshop. Hiervan ga je sommige zeker herkennen van een bezoek aan hun ijssalon. Denk maar aan het krijtbord, of het blauwe raster. Bovendien hebben we hun uiterlijk en sfeer gecombineerd door nieuwe lettertypen.

Het ambachtelijke karakter van Surprice is natuurlijk nog steeds de ster van de show. Fotografie van hoge kwaliteit verzekert dat bezoekers uit hun dak gaan over de foto’s. Zo gaat men watertanden van al de heerlijke creaties. Het is bijna alsof je het echt proeft! Daarom is het niet overdreven om te zeggen dat je heel erg geneigd gaat zijn om wat ijskoude desserts te bestellen. Het design bleef vanzelfsprekend responsief. Klanten kunnen gemakkelijk winkelen op hun desktop, smartphone of tablet.

Nieuwe features

Nog een nieuwe feature is het gastenboek. Mensen die het ijssalon bezochten, kunnen nu een online bericht achterlaten. Zo helpen ze anderen te beslissen om Surprice te bezoeken of te bestellen via hun webshop. Een leuke en creatieve manier om een ​​bedrijf te beoordelen. Laten we zeggen… nogal artisanaal, net als hun desserts!

Wil je ook het heerlijk zoete ijs van Suprice proberen? Bestel er nu op hun gebruiksvriendelijke Magento 2 webshop! Of kom bij ons eten, terwijl we praten over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien. Neem nu contact op!

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen