Labellov klopte bij ons aan om naar een Magento 2 omgeving te upgraden. het is een bekende webshop onder high-end fashion liefhebbers. Birgit, Elien en hun team verkopen tijdloze designerartikelen en focussen zich op handtassen. Met klanten over de hele wereld was een vernieuwde website nodig. En zo begint de romance tussen Baldwin en Labellov!

Labellov fashion webshop

Wie is Labellov?

Als een vertrouwde naam in de wereldwijde wederverkoop industrie, is Labellov de plek om naartoe te gaan als u op zoek bent naar geliefde luxegoederen. Ze geloven dat de toekomst van mode circulair is, dus of je nu wilt verkopen of winkelen, Labellov is je stop. Duurzaamheid was nog nooit zo luxueus als op deze webshop! Ze hebben ook verschillende pop-up winkels in heel België en een showroom in Antwerpen.

Labellov upgrade naar Magento 2

Om hun uitstekende service online te behouden, besloot Labellov om te upgraden naar Magento 2. Daarmee zijn ze ook overgestapt op een nieuw ERP-systeem, Business Central. Dit systeem is via de LS-Retail module aan Magento 2 gekoppeld. Deze module synchroniseert producten (naam, prijs, voorraad …) van het ERP-systeem naar Magento. Verdere verrijking van de producten is in handen van Labellov, aangezien zij geen artikelen in massa ontvangen. Elke verkoper heeft zijn eigen code waarmee Labellov de SKU-nummers aanmaakt. Elke keer dat ze een bestelling krijgen, stuurt Magento de informatie naar het ERP-systeem. Dit proces zorgt ervoor dat Labellov een continu correcte voorraad heeft.

Omdat Labellov wereldwijd actief is, hebben we een wisselkoers calculator naar USD geïmplementeerd. De prijzen worden normaal weergegeven in euro, aangezien Labellov een Antwerps bedrijf is. Voor buitenlandse klanten is het echter belangrijk om de prijzen direct in de juiste valuta te zien.

In samenwerking met…

TCOG is de implementator van de LS-retail module en de koppeling met Business Central.

De webshop is verbonden met hun MailChimp account. Deze verbinding zorgt ervoor dat nieuwe nieuwsbrie fabonnees in de juiste mailinglijst worden geplaatst. Je kan ook abonneren op een bepaald merk, zoals Delvaux of Chanel, om updates over nieuwe items te ontvangen.

Labellov gebruikt Trengo voor hun chat, waardoor bezoekers tijdens het winkelen direct vragen kunnen stellen. Betalingen gebeuren met Mollie, terwijl Sendcloud het verzendproces voor haar rekening neemt. Ze bezorgen je de bevestiging en “verzonden” e-mails, en geven je ook de track & trace code.

Interesse om een samenwerking met ons aan te gaan? We helpen u graag om uw bedrijf te laten groeien. Neem gerust contact op!

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen