Een design user interface (UI) en Magento webshop development voor Clouds 9000. Veva Van Sloun heeft een naam in Vlaanderen. Ze is gekend om haar uitstekende smaak als het over interieur vormgeving gaat, met de gave om telkens weer die unieke design objecten te vinden. Voor we haar ontmoetten, was ze de stichter van I/Object, een online shop waar ze allerlei decoratie objecten die ze van over heel de wereld verzamelde, verkocht. Maar omdat ze het gevoel had teveel gekopieerd te worden kreeg ze er genoeg van en haalde ze de webshop offline.

We ontmoetten haar voor het eerst in het koffiehuis “Clouds in my coffee”, dat ze opstartte vlakbij onze kantoren. Het werd al snel de plaats waar we op vrijdagavond na het werk even stoom gingen afblazen met ons team… Dat ze ‘La Chouffe’ in huis haalde, deed daar natuurlijk goed aan :-).

Toen ze beviel van een tweeling, moest ze haar prioriteiten op het gezinsleven leggen. Maar de goesting kwam al snel terug en ze besliste om al haar projecten te centraliseren onder eén merknaam: ‘Clouds 9000’.

Onze samenwerking voor het bouwen van haar nieuwe online stek nam meer dan een jaar in beslag. Een bewuste keuze, we kozen voor een trage maar gestage aanpak waarbij we het ontwerp en de UI konden laten groeien tot iets unieks. Zonder tijdsdruk, en met ideeën van ons naar Clouds 9000 en omgekeerd, werd traag vrij snel vervangen door duurzaam. Het zorgt ervoor dat we echt trots zijn op het eindresultaat.

Webshop: www.clouds9000.com

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen