Wizmo.ro is het nieuwste Roemeense immoplatform. Geen webshop dus. Toch koos Wizmo voor een samenwerking met het Baldwin team. Met ervaring in e-commerce development beschikt Baldwin immers over waardevolle inzichten in ‘web usability’, en gebruiksvriendelijkheid moest dé grote troef van het platform worden. Ook het marketing- en promotieluik nam het Baldwin team voor zijn rekening.

Strategie

Het begon allemaal met marktonderzoek. Dat onderzoek bracht de uitdagingen en opportuniteiten voor het bedrijf in kaart. De conclusies van het marktonderzoek vormden de basis voor de ontwikkeling van de branding en het marketing budget.

Op het einde van het strategisch traject ondersteunde het Baldwin marketingteam de klant op vlak van communicatie en adverteren.

Adverteren

Na een voorgaande audit, gebaseerd op onze geselecteerde advertentiekanalen, begonnen we met de opzet van de verschillende campagnes. Ons primair kanaal was Google Adwords, gevolgd door PR acties, bloggers, media en events.

Website: www.wizmo.ro

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen