Verwarmingsketelshop.be is meer dan een webshop. Het is dé one-stop-shop voor je verwarmingsketel. Je kunt er terecht voor installatie, herstelling en onderhoud van je gas-, mazout of propaanketel. Een uitdagend project voor het Baldwin team, want bij de bouw van de shop kwam flink wat maatwerk kijken.

verwarmingsketelshop.be - Baldwin

Ketelkiezer op maat

Zonder technische kennis de juiste verwarmingsketel kiezen voor jouw woning, dat is geen eenvoudige taak. Daarom bouwden we naast het standaard productoverzicht een handige wizard, die de bezoeker in acht eenvoudige stappen naar de juiste ketel begeleidt. De technische eigenschappen van de ketels werden herleid tot eenvoudige vragen die elke huiseigenaar kan beantwoorden, zoals ‘Hoeveel personen telt je gezin?’ en ‘Hoe groot is je woning?’.

Heb je de acht vragen beantwoord, dan worden je antwoorden automatisch getoetst aan de productattributen in Magento, zodat je één aanbevolen ketel en twee alternatieven krijgt voorgeschoteld die passen bij je woning. Geen nood als je nog niet zo zeker bent van je stuk, want nadat je je keuze gemaakt hebt, komt er eerst een installateur bij je langs, die nakijkt of de ketel die je gekozen hebt wel degelijk geschikt is.

Herstelling en onderhoud

Naast de installatie van nieuwe ketels, herstelt en onderhoudt Verwarmingsketelshop ook je bestaande ketel. Via de shop kun je meteen je eenmalige ketelonderhoud bestellen en betalen. Voor een herstelling of onderhoudsformule kun je een aanvraag indienen via het websiteformulier of telefonisch contact opnemen. Tijdens de werkuren kun je ook een expert raadplegen via de online chatfunctie.

Advies

Met de nieuwe webshop richt Verwarmingsketelshop zich specifiek op een niet-technisch publiek. Naast de wizard en online chatfunctie verwerkte Baldwin dan ook een uitgebreide adviessectie in de webshop. In de adviesartikels vind je heel wat informatie om je ketelkeuze te vergemakkelijken, subsidies aan te vragen, of je verwarmingsketel goed te onderhouden. De adviessectie maakt bovendien ook deel uit van de contentstrategie van Verwarmingsketelshop, die erop gericht is om een goede ranking behalen in de organische zoekmachineresultaten.

 

 

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen