Sabine Segers is even hard gepassioneerd door interieurarchitectuur als Baldwin over webshop design en development. Zo kreeg ze reeds als kind een magisch gevoel bij het combineren van kleur, materiaal en vorm. Met Seven O hanteert Sabine een zeer persoonlijke aanpak. Ze luister bij de start naar het DNA en de waarden van een bedrijf. Vervolgens vertaalt ze deze in een passend, aangenaam interieur en concept. Sinds 2020 ontwerpt Seven O ook home offices voor particulieren of bedrijven. Intussen was het hoog tijd dat Seven O over een passende website beschikte. We wilden een website ontwikkelen die professionalisme uitstraalt, in combinatie met de creativiteit van Seven O. Lees hier hoe we dit hebben aangepakt!

Website: https://www.seveno.be/

Seven O - interieurarchitectuur

Website ontwikkeling

De persoonlijke aanpak van Seven O is ook exact de aanpak die Baldwin hanteert bij het ontwerpen van een website. Wij ontwikkelen iedere website op maat. Ook bij dit project startte de ontwikkeling met luisteren naar de wensen van Sabine zelf.

Vervolgens kozen we na overleg om de website te laten focussen op de persoonlijke aanpak en op inspiratie. De rest is immers ingevuld naar de persoonlijkheid van de klant. Seven O gaat op zoek naar unieke materialen en kleuren die exact aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Zo fleurt Seven O elke soort omgeving op, gaande van nieuwe kantoren tot de renovatie van bestaande bedrijven.

Seven O wou een website die fungeert als online portfolio. We hebben dan ook de verschillende interieurconcepten zichtbaar gemaak. Voor kantoor- en vergaderruimte is er keuze tussen organisch, zakelijk, kleurrijk, groen en industrieel. Voor de thuiskantoren is er groen, kleurrijk en Scandinavisch. Deze concepten dienen als vertrekpunt, waaruit Seven O een unieke stijl ontwerpt. Seven O draagt zorg voor alles van A-Z, om zo de optimale werkomgeving te creëren.

Ben je zelf op zoek naar een web developer die deze persoonlijke aanpak hanteert? Aarzel niet, en neem nu contact op! Samen kijken we naar de unieke mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen