OnnoCollection.be is toegewijd aan het aanbieden van een heerlijk assortiment geurkaarsen, diffusers, lichaamsverzorging en parfums. Hun portfolio is gericht op het creëren van een zintuiglijke ervaring door middel van zorgvuldig vervaardigde producten. Van ontspannende aroma’s tot verkwikkende geuren. Deze kaarsen zijn ontworpen om een rustgevende sfeer te creëren in verschillende omgevingen. Het assortiment omvat een verscheidenheid aan geuren, elk gepresenteerd in een esthetisch verantwoorde verpakking.

We hebben een prachtige website gemaakt voor OnnoCollection die moeiteloos de essentie van hun exquise geurkaarsen weergeeft. Met een naadloze mix aan elegant design en gebruiksvriendelijke functionaliteit dient de website als een virtueel toevluchtsoord voor liefhebbers van kaarsen. De fascinerende beelden en intuïtieve navigatie trekken bezoekers een wereld van zintuiglijke verrukking binnen. Vanaf het moment dat je de site binnenkomt, word je begroet met een symfonie van kleuren en texturen die de diverse geuren weerspiegelen die OnnoCollection aanbiedt.

De zorgvuldig samengestelde productpagina’s bieden diepgaande informatie over het unieke geurprofiel van elke kaars, terwijl het gestroomlijnde afrekenproces zorgt voor een soepele winkelervaring. Het ontwerp van de website toont niet alleen de schoonheid van de kaarsen, maar weerspiegelt ook de inzet van het merk voor verfijning en kwaliteit, waardoor het een echt meeslepend platform is voor het verkennen en kopen van hun uitzonderlijke producten.

Bij het creëren van een diverse en boeiende online winkelervaring, onderscheidt de webshop zich door winkelweergaven die zijn afgestemd op verschillende focuslanden. Door de unieke voorkeuren, culturele nuances en winkelgewoonten van verschillende regio’s te herkennen, zorgt de website ervoor dat bezoekers uit verschillende landen zich direct verbonden voelen.

Door middel van strategisch samengestelde winkelweergaven presenteert de website producten op manieren die aansluiten bij de gevoeligheden van specifieke landen. We maken waarbij gebruik wordt gemaakt van gelokaliseerde taal, valuta, enz. Deze aanpak vereenvoudigt niet alleen het winkelproces voor internationale klanten, maar laat ook zien dat men zich inzet voor een gepersonaliseerde reis.

In het streven naar het optimaliseren van online prestaties, breidde onze betrokkenheid bij OnnoCollection zich uit tot de configuratie van Google Analytics 4 (GA4) en Google Tag Manager (GTM) accounts. Hierdoor konden we cruciale inzichten verzamelen in gebruikersgedrag, interacties en voorkeuren op de website.

Door GA4 te implementeren, zorgden we voor een verzameling van geavanceerde datametrics, waardoor een uitgebreider begrip van het gebruikerstraject mogelijk werd. Deze samenhangende aanpak voorziet de beheerders van realtime website gegevens, die waardevolle inzichten verschaffen voor het nemen van strategische beslissingen. Onze vakkundigheid in het configureren van GA4 en GTM voorziet de webshop van onze klant niet alleen van de tools om zijn online aanwezigheid te verfijnen, maar toont ook onze toewijding aan het maximaliseren van het potentieel van geavanceerde analyses.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen