Julian Sport is een dynamische online retailer voor sportliefhebbers van alle niveaus. Met een breed scala aan producten en een passie voor het promoten van een actieve levensstijl, streeft Julian Sport ernaar om topkwaliteit sportartikelen en kleding te leveren aan haar klanten.

Van professionele atleten tot weekendstrijders, het bedrijf biedt een uitgebreide selectie sportartikelen en is gespecialiseerd in voetbalkleding. Of je nu op zoek bent naar schoenen met hoge prestaties, duurzame sportuitrusting of stijlvolle actieve kleding, bij Julian Sport zit je goed.

Webshop: www.juliansport.com 

De behoeften van de klant onderzoeken

Onze samenwerking begon met een beoordeling van de sterktes en zwaktes. Julian Sport had een gebruiksvriendelijke website nodig waarbij klanten gemakkelijk door hun gevarieerde productcatalogus kunnen navigeren en weloverwogen aankopen kunnen uitvoeren.

Julian Sport zet zich in voor een uitzonderlijke klantenservice en streeft naar het verbeteren van de sportervaring. Superieure producten leveren die aansluiten bij de specifieke behoeften en voorkeuren. Met deze USP in het achterhoofd besloten we de webshop te bouwen op een toekomstbestendig platform en gebruik zou maken van functies die hen kunnen helpen dit doel te bereiken.

Vooruit plannen

Tijdens de wireframingfase maken we een gedetailleerde blauwdruk voor je website of webshop. Deze visuele gids helpt ons bij het evalueren en verbeteren van de belangrijkste elementen.

Onze focus ligt op een gebruiksvriendelijk ontwerp om het succes van de webshop te vergroten. We gaven prioriteit aan de naadloze navigatie en een moeiteloze aankoopsysteem voor de bezoekers, met een soepele gebruikerservaring op alle apparaten.

Met prototyping hebben we ontwerpen getest en verfijnd om de verwachtingen te overtreffen. Onze interactieve mock-ups boden een voorproefje van het potentieel van de webshop voordat het coderen begon.

De webshop ontwikkelen

Door alle functies te documenteren en nauwkeurig vooruit te plannen, konden we voldoen aan het pijnpunt van de klant: de webshop zo snel mogelijk bouwen.

De webshop juliansport.com is ontwikkeld in Magento 2.4.5 en de gehele front-end is gebouwd met het Hyvä thema. De combinatie van Magento 2 en het Hyvä-thema stelt bedrijven in staat visueel aantrekkelijke, goed presterende en schaalbare e-commercewebsites te maken, die klanten een superieure winkelervaring bieden en tegelijkertijd flexibiliteit en groeimogelijkheden voor het bedrijf.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen