Hercull was op zoek naar een nieuwe website die reflecteert waarvoor ze staan en laat zien wat ze kunnen creëren. Ze klopten aan bij ons voor een WordPress website! Hercull bouwt industriële units met robuuste materialen van hoge kwaliteit. Startende zelfstandigen en gevestigde waarden vinden er een nieuwe comfortabele werkplaats.

Website: Hercull.be

Development

Dankzij een zorgvuldige planning is dit project heel vlot en snel ontwikkeld en gelanceerd. De website is gebouwd rond WordPress en onze developers integreerden alle aspecten waar Hercull naar op zoek was. Het project kreeg daarna een mooie artistieke laag van ons front-end team.

SEO & Analytics set-up

We zijn een team dat heel veel werkt rond het optimaliseren van websites met de data die we verzamelen van gebruikers. Om dit te kunnen doen zetten we specifieke goals en events op die we kunnen meten via verschillende analytics tools.

We zorgden dat de SEO strategie op punt stond en dat er SEA functionaliteiten verwerkt zijn in de website. We zorgden ervoor dat alle webpagina’s geïndexeerd werden bij de bekende zoekmachines en zetten 301 redirects op waar nodig.

Go-live

Nadat we zeker waren dat onze “website go-live checklist” volledig afgewerkt was werkten we samen aan een marketingstrategie waarbij we rekening houden met zowel offline als online advertenties. We zijn super enthousiast om Hercull verder te ondersteunen.

 

Ben je op zoek naar een sterke website bouwer die jouw wildste online dromen kan waarmaken?
Stuur ons dan snel een berichtje via ons contactformulier en vertel ons alles over jouw online plannen.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen