We zijn erg enthousiast over deze Magento webshop voor fashion! De familie Hoever is een pionier in het concept “modeboetiek”. Tijdens de Swinging Sixties openden zij de allereerste modeboetieks van Antwerpen. Je kon er alles vinden van kleding tot accessoires. De kledingstijl werd voor het eerst bepaald door de iconen uit film- en muziekwereld: een keerpunt in de modewereld!

Anno 2014 is GALLERYS uitgegroeid tot hét adres in Lier en Antwerpen voor supervrouwelijke en trendy dameskledij aan een betaalbare prijs.

Gallerys vertrouwde de opdracht toe aan Baldwin om hen wegwijs te maken in de wereld van e-commerce. Via gerichte gesprekken en workshops brachten we hen de expertise bij op het gebied van bloggen, fotografie, vormgeving, copywriting en Magento beheren.
En al zeggen we het zelf, het resultaat mag gezien worden. We kozen voor een fullscreen responsive layout die de beelden zoveel mogelijk laat spreken. Voor de basis productinformatie zoals prijs, btw, kleur, … hebben we een uitwisseling geschreven met de software van WASP. De hele opzet is zo gebouwd dat in principe één persoon de webshop kan onderhouden. En eens de webshop begint te groeien kan elk facet perfect meeschalen.

Website: www.gallerys.be

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen