U bent uw kantoor interieur aan het veranderen of u geeft uw huis een nieuwe look, dan bent u waarschijnlijk ook opzoek naar mooie design meubelen, die niet enkel een mooie afwerking hebben maar ook een oog voor het milieu en duurzaamheid. Futureproofed biedt u design meubelen die goedkoper zijn dan ergens anders, terwijl het ook om dezelfde design stukken gaat.

Baldwin herwerkte de bestaande look en feel naar een responsive en eigentijdse look en bouwde het concept op het Magento platform.

Webshop: www.futureproofedshop.com

Futureproofed shop - Interior design webshop - Magento

Futureproofed Shop staat voor design met inhoud. Dé Belgische webshop voor duurzame design meubelen, woonaccessoires en lifestyle producten.

Ze werken vooral met jonge designers en hebben een grote voorliefde voor ECO design.

 

Ben je ook op zoek naar een webdevelopers die jou kunnen helpen met jouw e-commerce dromen? Kom dan eens praten met ons team van e-commerce experten. Je krijgt er zelfs een koffie en een koekje bij ☕🍪

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen