Baldwin hielp Futureproofed met de migratie van hun webshop van Magento 1 naar Magento 2. Het bedrijf staat voor duurzaam design meubilair, home accessoires en lifestyle producten. De producten die worden verkocht op hun webshop zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen (van productie tot recyclage) en hebben een lange levensduur dankzij hun tijdloze design en hoge kwaliteit.

Webshop: futureproofedshop.be

Magento 2 webshop Futureproofed shop

De nieuwe versie van Magento brengt fundamentele verbeteringen met zich mee in termen van technologie, modulariteit en uitvoering. De migratie van hun webshop van Magento 1 naar Magento 2 was een natuurlijke stap voor Futureproofed, omdat ze zich richten op de groei van hun bedrijf en omdat ze hun klanten steeds een geweldige user experience willen bieden

Snellere, betere, sterkere, veiligere webshop

De nieuwe Futureproofed webshop laadt sneller, zijn responsive design verbetert de user experience, en het dashboard is gebruiksvriendelijker dan ooit. Het checkout proces is sneller en biedt verschillende coole features voor de webshop admins. Futureproofed kan nu van alles aanpassen: up-sell, cross-sell, coupons gebaseerd op gedrag… Dit zijn slechts enkele features. Bovendien maken de versterkte algoritmes de paswoorden sterker tegen eventuele aanvallen.

Een opgeruimde lay-out

De lay-out van de nieuwe webshop is clean en simpel. Het design richt zich op enkele aspecten die belangrijk zijn in de wereld van de e-commerce: de producten en de fotografie. De producten kunnen worden gefilterd op basis van categorie, prijs, product type, designer, kleur en dimensie. Webshop gebruikers kunnen een product kopen, toevoegen aan hun Wishlist of een gepersonaliseerde offerte aanvragen. De webshop werkt perfect op zowel desktop als mobile. Het design is intuïtief, op welk pagina de bezoeker zich ook bevindt.

Geïntegreerde modules

Voor Futureproofed hebben we enkele van onze eigen ontwikkelde modules geïntegreerd, zoals Socializer, Login, Blog, FAQ en product labels. Maar ook enkele externe modules, zoals Amasty Layered Navigation en PDF Fooman. En de belangrijkste module van al: onze vers uitgebrachte SEO module, dat hen helpt om nieuwe, verbeterde e-commerce tracking features te gebruiken, en ook om alle marketing tools op een juiste manier te configureren en verzamelde data te verbeteren.

Tracking & configuraties

Als er iets is waar het marketing team van houdt, dan is het wel kunnen rekenen op nauwkeurige gegevens. Het is een must om te kunnen praten in nummers bij Baldwin. Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console & Bing Webmaster Tools werden correct geïmplementeerd en geconfigureerd op de webshop. We tracken events zoals: add to cart, add to wishlist, cart page visited, contact form sent, newsletter subscribe, payment page visited, order placed, site search etc.

Dankzij onze SEO module beschikt de webshop nu over veel nieuwe functionaliteiten die zullen bijdragen tot een hoge ranking in de resultaten van zoekmachines. Met de SEO en SEA features correct geïmplementeerd, een blije klant die gemotiveerd is om te groeien en een development team die klaar staat om te helpen, zijn we er van overtuigd dat Futureproofed klaar is om hun industrie te doen opschrikken.

 

Ben je ook op zoek naar een webdevelopers die jouw Magento1 webshop kunnen migreren naar een Magento2 webshop? Kom dan eens praten met ons team van Magento experten. Je krijgt er zelfs een koffie en een koekje bij ☕🍪

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen