Vrouwen met incontinentieverlies zijn vaak aangewezen op vervelende inlegkruisjes of maandverband. Deze prille start-up uit Antwerpen biedt een comfortabeler alternatief: sexy slips met een speciale drie-lagige absorberende technologie. Hans Versmissen, oprichter van Entusia, ontdekte het product in Canada, en besloot de slips via een webshop ook aan te bieden in België. Met een idee en een naam kwam hij bij Baldwin aankloppen. En wij antwoordden.

 

Baldwin ondersteunde Entusia in alle fases van het project:

Logo en huisstijl

Het logo werd ontworpen door het Baldwin design team. Uit meerdere voorstellen koos Entusia het logo dat de unieke drielagige technologie weerspiegelt. Bij het logo werd een passende huisstijl ontworpen voor web en print.

Advies

Baldwin beperkte zich niet tot de bouw en het ontwerp van de webshop, maar ondersteunde ook in andere aspecten van het project, zoals de keuze voor een hostingpartner, payment provider en fotograaf.

Ontwerp en development

Dit project was niet enkel uitdaging voor oprichter Hans, maar ook voor Baldwin. Het development team bouwde deze shop in Magento 2, de nieuwe versie van Magento die eind vorig jaar gelanceerd werd.

Promotie

Om hun producten te promoten bij vrouwen met een incontinentieprobleem, zal Entusia de komende maanden contact opnemen met heel wat dokters en urologen. Baldwin ontworp hiervoor een folder, visitekaartjes en verpakkingen met het logo.

Webshop: www.entusia.be

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen