Design en webshop ontwikkeling, dat zijn de diensten waar we EcareXpress mee geholpen hebben. EcareXpress is een bedrijf dat zich specialiseert in professionele en individuele uitrusting voor veiligheid, bescherming en verzorging. Ze zijn gestart in 2009 met het verkopen van eerste hulp producten en het aanbieden van beoordelingen van eerste hulp kits voor bedrijven. Ze luisteren graag naar hun klanten en hebben daardoor hun aanbod uitgebreid met veiligheidsschoenen, veiligheidskleding, sprinkler kits, etc.

Webshop: ecarexpress.be

EcareXpress medical Magento 2 webshop

 

Als je ons portfolio al een beetje kent, dan ken je ook onze manier van werken al. Elke samenwerking start met een voor onze software ingenieurs, een fase waarbij we heel wat data verzamelen en uiteindelijk het plannen van de taken die we opstelden voor een project. Dit gevolgd door nog meer technisch onderzoek, de creatie van de website structuur en een directe communicatielijn naar de klant zodat we snel feedback konden verzamelen en verwerken.

Ontwerp

Onze designers creëerden wireframes en zorgden ervoor dat we de point of entry van de gebruikers niet uit het oog verloren. Ze zorgden voor een heel mooie website met een strak ontwerp. Het ontwerp zet de producten in de kijker en doorheen de categorieën kan je snel en intuïtief navigeren.

Ontwikkeling

Een goede planning zorgde voor een makkelijke en snelle ontwikkeling. Ons team van software ingenieurs ontwikkelden alle op maat gemaakte functies binnen het Magento 2 framework. De EcareXpress webshop werd getest door ons, de klant en enkele eindgebruikers voor de officiële lancering.

Magento 2 is de perfecte oplossing voor alle webshops. Het is een heel flexibel platform dat voor zowel kleine als grote, B2B en B2C bedrijven kan gebruikt worden.

 

Ben je ook op zoek naar een webdevelopers die jou kunnen helpen met jouw e-commerce dromen? Kom dan eens praten met ons team van e-commerce experten in Gent. Je krijgt er zelfs een koffie en een koekje bij ☕🍪

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen