We zijn erg trots op onze fashion Magento webshop van Christian Wijnants. Christian is geboren in Brussel maar verhuisde in 1996 naar Antwerpen om mode te studeren aan de befaamde Mode Academie. Zijn afstudeercollectie won de Dries Van Noten Award in 2000. Na zijn studies presenteerde Christian zijn collectie op het prestigieuze Festival d’Hyères waar hij de Grand Prix mee naar huis mocht nemen. Deze prijzen resulteerden in het opnemen van zijn collectie in een aantal prestigieuze winkels. Na een samenwerking met Van Noten in Antwerpen en Angelo Tarlazzi in Parijs startte hij zijn eigen label op in 2003.

Je kan niet verwonderd zijn over het feit dat de basis look en feel van de webshop meer dan 100 uren duurde. (tov gemiddeld 40u voor doorsnee e-commerce projecten) Christian is elke dag bezig met design en vormgeving en legde de lat dan ook hoog. De grootste uitdaging was om het geheel er zo eenvoudig mogelijk te laten uitzien en de handelingen zo natuurlijk mogelijk te laten aanvoelen op de webshop. We initieerden de layout in een stap per stap aanpak, met mock-ups in een proces van pitch-correcties-pitch-correcties.

We kregen de opdracht voor het volledige pakket: dachten mee over de online strategie, tekenden het ontwerp uit, ontwikkelden de webshop en zorgden voor gerichte trainingen in webshop management en marketing.

Met deze nieuwe webshop kan Christian Wijnants zijn collectie wereldwijd verkopen en leveren.

Webshop: www.christianwijnants.com

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen