In 1963 start Louis met herstellen van vrachtwagens. Door de jaren heen is de firma uitgegroeid tot een gespecialiseerd dieselbedrijf. Wanneer in 2009 de fakkel wordt overgedragen aan de ervaren Alain Duwé kent het bedrijf in snel tempo een grondige metamorfose, een totaal andere aanpak en investeringen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat we met een hoogstaand kwalitatief product op de markt komen. Het bedrijf krijgt de naam AD Diesel Center.

Website: www.addieselcenter.be

Als eerste in België wou AD Diesel Center online gaan met een webshop waar zowel injectoren als dieselpompen van de merken Bosch, Delphi en Denso besteld kunnen worden met gratis levering.

Baldwin bouwde een webshop die op een gebruiksvriendelijke manier alle mogelijke pompen voorstelt aan de klant. Een heel technisch product wordt op deze manier bereikbaar voor consumenten en professionals.

Website: addieselcenter.be

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen