E-commerce is al enkele jaren bezig met de toekomst vorm te geven. Computer, laptop, tablet en smartphone zijn de topfavorieten geworden van klanten om producten of diensten op te zoeken en te kopen. Sommige bedrijven volgen de trend al nauwgezet en spelen erop in. Toch worstelen de meeste bedrijven nog steeds met deze vernieuwingen.

Op lange termijn willen wij kleine en middelgrote bedrijven helpen bloeien en beter te worden in wat ze doen. Door hun team steeds opnieuw te inspireren willen we ze stimuleren om zichzelf keer op keer te overtreffen.

In de markt van vandaag is het nog nooit zo eenvoudig geweest om producten en diensten te verkopen. En tegelijkertijd is het nog nooit zo moeilijk geweest. Op dit moment kunnen wij bedrijven het beste helpen door de waarheid te spreken over wat eraan komt en duidelijk te maken dat dit nog maar het begin is. Bedrijven kunnen alleen overleven als we hen echte, levensveranderende oplossingen aanbieden.

Het is ons doel om e-commerce toegankelijk te maken, voor kleine en middelgrote bedrijven, familiebedrijven, startups en zelfs bedrijven met honderden jaren aan geschiedenis.

Het is onze plicht hen op de hoogte te brengen van de veranderingen in hun markt en de nieuwe mogelijkheden die daaruit voortvloeien. Daarna stellen we onze diensten en tools ter beschikking om hen te helpen een plekje te veroveren in deze nieuwe markt.

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben we talent en durf nodig.

 

Werken bij Baldwin betekent

32 vakantie dagen

Aantrekkelijk loonpakket

Uitdagende internationale projecten

Flexibele werkuren (geen overwerk!)

Inspirerend & groen kantoor

Mogelijkheid om bij te leren

Lunch on the house

Dagelijks vers fruit

Koffie en frisdranken

Je favoriete snacks steeds beschikbaar

Een open en toffe sfeer

Goede bereikbaarheid