Online verkopen vergt niet alleen kennis van je product, maar ook van het web. Je webshop up-to-date houden is bovendien een tijdsintensief proces. Heb je niet de resources in huis om je shop te beheren? Ook daarvoor kun je bij Baldwin terecht.

E-commerce training & opleiding

Succesvol online ondernemen impliceert dat je toch wat wel wat tools zal moeten inzetten om je webshop, statistieken en online marketing op te volgen. Je hoeft ze niet allemaal per sé zelf in detail te beheersen maar je moet wel begrijpen wat er gebeurt. Google analytics, Adwords, Facebook Advertising, Magento backend, Campaign Monitor, … zijn slechts enkele van deze tools. Wij spijkeren jouw kennis hier graag in bij.

e-commerce training

 

Technisch onderhoud

Ons development team volgt de komst van security updates voor jouw Magento shop op de voet en installeert deze meteen. Zo kun jij op beide oren blijven slapen.

Magento security patches

 

Volgehouden content creatie inspanningen

Het up to date houden van informatie rond je producten is een continue proces van schrijven, herschrijven en uzelf heruitvinden. Anders heeft het geen zin. Dat doe je best in functie van jouw doelgroep en enkel met zoekmachines in je achterhoofd. Het zijn immers mensen die zoeken en niet robots.

Content generation

 

Analyse van je bezoekersstatistieken

Op geregelde tijdstippen bekijken we wie, wat, wanneer, koopt op uw webshop. In een maandelijks rapport laten we zien wat uw bezoekers doen op uw webshop. Dit laat u toe om daar maximaal op in te spelen.

Helpdesk

Toch nog een vraag of een probleem? Dan kun je contact opnemen met onze helpdesk via support@baldwin.be.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen