Image bird3

Baldwin zorgt voor een webshop ontwikkeling op maat die naadloos integreert met jouw ERP systeem, CRM en boekhoud systeem. We gebruiken zowel het open source systeem Magento als zelf ontwikkelde applicaties waarmee we al jouw (online) dromen laten uitkomen.

Het maakt niet uit of het B2B or B2C is

Voor zelfstandigen, voor familiebedrijven, voor nog niet eens gelanceerde start-ups en honderd jaar oude multinationals.

Maar bovenal – voor mensen.

Met jaren ervaring in B2B en B2C webshops kan Baldwin jou helpen met het ontwikkelen en het geven van professioneel advies tijdens de webshop creatie. We converteren ontwerpen in interactieve webshops en we doen alles zelf bij ons op kantoor.

 

 

 

Onze programmeurs en software ingenieurs werken op een flexibele manier aan een snel resultaat. We implementeren technische SEO modules doorheen het hele ontwikkelingsproces. Op deze manier ziet deze er niet enkel goed uit voor jouw klanten, maar ook voor de zoekmachines zoals Google en Bing.

Technische analyse

Image technical-analysis

We onderzoeken de technische hindernissen in een webshop ontwikkeling project met een focus op belangrijke functionaliteiten zoals website snelheid, veiligheid van gebruiker en bedrijfsdata, speciale add-ons, modules, etc. Onze technische website analyse document vormt een sterke basis voor onze programmeurs om te starten met het bouwen van jouw webshop succesverhaal.

Magento – e-commerce

Image magento-webshop-development-1

We zijn absolute experts in Magento webshop development. Magento is een wereldwijd gebruikt open-source e-commerce platform. Magento is enorm flexibel is geschikt voor zowel kleine lokale webshops als internationale zwaargewichten met complexe databases. Het blijft dankzij Magento mogelijk om zelf aanpassingen aan te brengen aan jouw webshop zonder hiervoor kennis te hebben van webdesign of het schrijven van code.

Third party integratie

Als webshop eigenaar wil je specifieke functionaliteiten voor jouw stock systeem, verzending integratie, en betaal providers in jouw webshop. Baldwin heeft dit soort integraties met een heel groot aantal verschillende plugins succesvol geïmplementeerd in heel wat projecten.


Eén van de voordelen van Magento is dat je het platform vrij eenvoudig kan koppelen met de andere systemen.

We kunnen zorgen voor de volgende webshop integraties:

 • CRM-systemen
 • Points of sale (Shopplus, Softtouch, etc)
 • Accounting (Exact online or other)
 • ERP (Unit 4/Venice, SAP, Navision)
 • Online betaal oplossingen (Multisafepay, Mollie, Adyen, Ingenico, etc)
 • Logistieke partners (Bpost, DPD, UPS, DHL, Sendcloud, etc)
 • Product Informatie Managers (Akeneo)Image thirdparty-integrations-784x478

Development op maat

Op het Magento 2 platform hebben we al heel wat modules op maat van de klant gebouwd:

 • Lookmaker
 • Store pick-up module
 • Product reservatie in (fysieke) winkel
 • Technische product wizard
 • Blog module
 • FAQ module
 • Jobs module

Maarn eigenlijk is niets te gek voor onze software ingenieurs! Heb je specifieke wensen of geweldige ideeën dan kunnen we deze samen realiseren door onze custom development skills. Met Baldwin aan jouw zijde zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. Hierbij een aantal voorbeelden van maatwerk:

 • Vastgoed platform
 • Medisch product informatie platform

Ben je een digitale held?
Geen probleem als je dat niet bent. Wanneer je webshop klaar is om live te gaan nodigen we je uit voor een uitgebreide persoonlijke training waarbij je alle knepen van het vak leert om je webshop te beheren als een pro. Heb je dan toch nog vragen of een probleem – dan staat ons support team klaar om je bliksemsnel te helpen.

Online verkopen betekent niet alleen je producten door en door kennen, je moet ook een goed inzicht hebben in hoe het internet werkt. Je webshop up-to-date houden kan heel wat tijd in beslag nemen. Als je hier niet de juiste skills of mensen voor aan boord hebt helpen we je hier graag mee verder.

Training

Om je online zaak succesvol te beheren zal je de werking van bepaalde tools onder de knie moeten krijgen. Zoals het afhandelen van online bestellingen, analyse van de webshop statistieken,… Maar ook specifieke tools zoals Magento, Google Analytics , Adwords, social media advertenties en email marketing (Mailchimp en Campaign monitor). We zorgen voor een opleiding op maat en het maakt niet uit wat jouw voorkennis is van de deze tools, je zal ze onder onze begeleiding door en door leren kennen.

Technisch onderhoud

Onze software ingenieurs zorgen ervoor dat al onze ontwikkelde webshops steeds de laatste beveiliging updates gekregen hebben. Zodra er ‘security patches’ beschikbaar zijn installeren we deze op jouw webshop, vooraleer er een beveiliging probleem optreed. Zo kan je op beide oren slapen terwijl de veiligheid van jouw bedrijf en klanten gegarandeerd is.

Lees meer over online succesverhalen

Image webshop

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen