Baldwin ontwikkelt jouw webshop op maat en integreert deze met je stocksysteem, boekhoudpakket of andere derde partij. Met het open source systeem Magento, de koploper op de markt, maken we jouw online dromen waar.

B2B of B2C? Maakt niet uit.

Met jaren ervaring in het bouwen van B2B en B2C webshops, staat Baldwin je bij met een stevige dosis professioneel advies. We zetten het ontwerp om naar een interactieve webshop en doen dit volledig in-house. Je webshop zal er niet alleen goed uitzien, maar ook technisch goed opgebouwd zijn. We volgen daarbij strak de SEO-regels, die nodig zijn om goed te scoren in Google en andere zoekmachines.

Technische analyse

Voor we van start gaan met de ontwikkeling, onderzoeken we eerst de technische uitdagingen van een project. We focussen daarbij op de functionaliteiten die nodig zijn, en de noodzakelijke verbeteringen, zoals de compatibiliteit van modules en add-ons, de schaalbaarheid en de optimalisatie van de laadsnelheid. Aan de hand van deze technische analyse weten onze developers wat ze moeten bouwen en kunnen ze dit vertalen naar een webshop. Onze developers volgen de meest recente beveiligingsupdates voor Magento op de voet en zorgen dat je webshop steeds aan de nodige veiligheidsvereisten voldoet.

Magento webshop development

We zijn gespecialiseerd in Magento webshop development. Magento is een open source e-commerceplatform, befaamd en ondersteund over heel de wereld. Magento is enorm flexibel: zowel kleine als grote webshops, voor B2B en B2C, kunnen ermee gebouwd worden. Bovendien kun je als eigenaar zelf op elk moment alle inhoud van je webshop beheren, zonder technische kennis van coderen of webdesign.

Image code1

 

Third party koppelingen

Als shopeigenaar wil je uiteraard je shop zo efficiënt mogelijk beheren. Baldwin heeft de voorbije jaren succesvol tal van koppelingen ontwikkeld tussen Magento en andere systemen. Met zo’n koppeling kun je je webshopbeheer vaak grotendeels automatiseren, waardoor je heel wat tijd uitspaart.

Op jouw vraag integreert Baldwin volgende systemen met je Magento webshop:

  • CRM-systemen
  • Points of sale systemen (Shopplus, Softtouch, …)
  • Boekhoudpakketten (Exact online,…)
  • ERP-systemen (Unit 4/Venice, SAP, Navision)
  • Payment providers (Multisafepay, Mollie, Adyen, Ingenico, …)
  • Logistieke partners (Bpost, DPD, UPS, DHL, Sendcloud, …)
  • Product Information Managers (Akeneo)
Image code2

 

Oplossingen op maat

Niets is onmogelijk voor onze developers, zolang je maar een plan hebt! Heb je een specifieke wens of een gewaagd idee? Wij maken deze waar met behulp van custom webshop development. Met Baldwin aan je zijde zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Een paar voorbeelden van onze custom webshopfunctionaliteiten:

  • Lookmaker: laat je klanten zelf hun ideale kledingcombinatie samenstellen
  • Module voor afhaling in een winkelpunt
  • Module voor reservaties

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen