Een webshop maakt deel uit van wie je bent als bedrijf. Vorm, inhoud én gebruiksgemak: het plaatje moet kloppen. Baldwin luistert, begrijpt en ontwerpt de webshop die bij jouw verhaal past.

Wireframes

Een wireframe is een schematische voorstelling van een webpagina of blauwdruk van een webshop scherm. Het is de visuele gids van het skelet van een webshop. Wireframen doe je voor je met het webdesign begint en het helpt om elementen niet te vergeten of na te denken over het gewicht van een element van de webshop.

Wireframing the Smappee webshop
Wireframing the Smappee webshop

UI / UX (User Interface / User Experience design)

Baldwin heeft oog voor het totaalplaatje. Je webshop moet er niet alleen goed uitzien, maar bovenal gebruiksvriendelijk zijn. De gehele gebruikservaring, oftewel user experience, moet kloppen. Ons designteam zorgt ervoor dat je gebruikers handig door je webshop kunnen laveren, intuïtief. Of ze nu via desktop, of via hun smartphone surfen.

Web design services: Ridersville
Web design services: Ridersville
Web design services: Weba
Web design services: Weba

Campagne ontwerp

Wil je je webshop na de lancering promoten met online advertenties of e-mail newsletters? In samenwerking met het marketing team creëren onze vormgevers aantrekkelijke campagne visuals in de stijl van jouw webshop, voor alle toepassingen:

  • Homepage banners
  • Online advertentie visuals
  • E-mail templates
  • Flyers en visitekaartjes
Exentrishop Christmas sales Facebook campaign
Exentrishop Christmas sales Facebook campaign
Weba New website Facebook campaign
Weba New website Facebook campaign

Branding

Heb je al een huisstijl, dan vertaalt Baldwin deze naar het web. Ben je starter, dan ontwerpt ons designteam in overleg met jou een logo en een bijhorende huisstijl die bij jouw project passen.

Web design services: Logo design for Myra DS
Logo design for Myra DS
Web design services: Logo design Wood with stories
Logo design Wood with stories
Web design services: logo design Canary Hill
Canary Hill logo for Bike outfits

Print design

Print is zeker niet dood, en voor heel wat projecten is het nog steeds van belang om drukwerk te gebruiken om te communiceren met je klanten en leads. Ons design team ontwerpt naamkaartjes, brochures en verpakkingen, … En we hebben heel wat connecties met goede drukkers.

web design services: print example Wizmo
Wizmo business cards
Web design services: print design Entusia
Entusia brochure

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen