Baldwin loodst je door je e-commerce project, van A tot Z. Planning, budget, onderzoek: onze specialisten houden de vinger aan de pols en de handen strategisch aan het stuur.

Marktonderzoek

Bij Baldwin gaan we niet over één nacht ijs. In de eerste fase van je e-commerce project brengen we de markt voor jouw product in kaart. We analyseren je business concept, doelgroep en online concurrentie en stellen aan de hand daarvan een grondige briefing op voor onze webdesigners en marketeers.

Image strategy_1

E-commerce consultancy

Baldwin begeleidde al meer dan 100 KMO’s in hun digitale transformatie. We weten dus wel iets van e-commerce, en die kennis delen we graag met onze klanten.

Image unizoUnizo starter award
Image ecommercestarDigital commerce star
Image startersawardBecommerce starter award
Image publicawardsBecommerce public award health & beauty

Business scope & planning

Onze experts adviseren je bij de organisatie van je webshoplogistiek en online betalingen, productfotografie, enz… We helpen je ook bij de planning en fasering van jouw project.

Digitale e-commerce strategie

Alles draait om het juiste moment, de juiste boodschap, de juiste doelgroep, de juiste aanpak. Baldwin helpt je om die variabelen te detecteren die belangrijk zijn voor het bepalen van je digitale strategie. Met een objectieve kijk op jouw business zijn we de juiste partner om samen een heldere digitale strategie op te zetten.

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen