Opleiding

Baldwin helpt je om jouw business te doen groeien.

Daarom bieden we een aantal opleidingen aan om je wegwijs te maken in de digitale wereld.
We geven zowel individuele als opleidingen in groep. Je kan bij ons terecht voor basis trainingen, maar ook voor diepgaande workshops rond specifieke thema’s of challenges. Samen zoeken we naar wat jouw business nodig heeft en gaan we voor een training op maat.

KMO-Portefeuille

Wist je dat je als kleine en middelgrote onderneming jaarlijks tot 7500 euro aan subsidie kan krijgen van de overheid via de KMO-Portefeuille voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren? Baldwin is erkend dienstverlener, dat betekent dat je voor ons advies aanspraak kan maken op een 30% terugbetaling van de kosten.
Lees er hier alles over.

SME- E-wallet

WordPress

Onze training is speciaal afgestemd op je eigen website en zorgt ervoor dat je bedreven raakt in WordPress. Zo maken we het mogelijk om je eigen website zelfstandig te beheren.

Tijdens de training tonen we jou hoe je gegevens kan invoeren en zaken kan wijzigen. Bovendien leer je om nieuwe pagina’s te maken én hoe je die optimaliseert op SEO-vlak.

 

SEO training voor WordPress

Baldwin biedt beknopte trainingen waarin we jou concrete tips geven om je WordPress website te optimaliseren voor zoekmachine rankings.

Tijdens de training behandelen we cruciale onderwerpen zoals SEO grondbeginselen, strategische voorbereidingen, relevante copywriting, keyword onderzoek, effectieve headings, body copy optimalisatie, interne en externe linking technieken, metadata gebruik, Open Graph Data integratie, afbeelding optimalisatie, FAQ’s implementatie, en hoe de kracht van Google Business Profile te gebruiken. Kortom, alles wat je moet weten om je site op punt te zetten en de vindbaarheid te verhogen.

Magento

Onze training is speciaal afgestemd op je eigen website en stelt je in staat om vaardig te worden in Magento. Zo kan je vol vertrouwen je eigen webshop beheren.

Na afloop van de training heb je de vaardigheden om zelfstandig gegevens in te voeren en aan te passen, extra pagina’s te maken en je website te verbeteren met plugins en toepassingen voor sociale media.

SEO training voor Magento

Met SEO optimalisatie verhoog je het succes van je webshop nog voor je deze lanceert. En daar helpen we jou graag bij!

Baldwin’s trainingen geven je concrete tips en inzichten om de SEO prestaties van je webshop te verbeteren, zodat je beter zichtbaar bent in zoekmachines.

Tijdens zo’n training duiken we in essentiële SEO onderwerpen zoals strategische voorbereidingen, relevante copywriting, keyword onderzoek, sterke headings, body copy optimalisatie, interne en externe linking strategieën, metadata gebruik, Open Graph Data integratie, beeldoptimalisatie, FAQ’s implementatie, en het benutten van de kracht van Google Business Profile.