Je project is niet af met de bouw van je webshop. Integendeel, je online avontuur begint pas! Met een online marketingstrategie op maat helpen onze e-commerce marketeers om potentiële klanten naar je webshop te lokken.

Online advertenties

Adverteren in de Google zoekmachine of op sociale media, is een uitstekende, en vooral meetbare, manier om je webshop te promoten. Gedetailleerde websitedata laat toe het succes van je reclamecampagnes in real-time op te volgen. De Baldwin marketeers duiken in de statistieken en halen met gerichte optimalisaties het maximum uit jouw webshop.

Partnership met Google

Als gecertificeerd Google Partner kan Baldwin rekenen op bijstand van Google itself. Maar we bieden jou vooral expertise van onze eigen Google specialisten, met case studies, marktcijfers en ondersteuning bij de opzet van campagnes.

Image google_partner-1

SEO en contentoptimalisatie

SEO staat voor ‘zoekmachine-optimalisatie’. Hoe hoger je positie in Google, hoe groter de kans dat relevante bezoekers de weg naar jouw webshop vinden. We volgen voor jou de wijzigingen in het Google algoritme op de voet en helpen je webshop inhoudelijk op punt te stellen en je productinformatie af te stemmen op wat jouw doelgroep effectief zoekt.

Image graph_1
Image graph_2

Copywriting voor advertenties

Geen talenknobbel? Geen nood. Baldwin helpt je graag om je bezoekers op een aanstekelijke en gepaste wijze te informeren over jouw webshop en productgamma.

E-mail marketing

Een periodieke e-mail newsletter is een goede manier om je bestaande klanten op de hoogte te houden van je promoties of nieuwe collectie. Baldwin zet je op weg met een mailing template in jouw huisstijl.

Social media marketing

Sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest spelen een belangrijke rol in de communicatie met je klanten en prospecten. We kunnen je helpen met de strategie en opzet van jouw bedrijfsaccounts maar evengoed met het onderhouden ervan.

Image ad_1
Exentrishop christmas sale facebook campaign
Image web-design-services_campaign-design-example1
Weba new website facebook campaign

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het project formulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen