Online advertising with Baldwin the ecommerce agency

Ideaal voor e-commerce webshops die hun klanten willen aanspreken met online advertenties

Bij online adverteren draait rond het opbouwen van jouw website trafiek via online advertenties: van PPC campagnes tot het stimuleren van huidige klanten via  e-mail en unieke website inhoud.

Online adverteren met Google of Social Media kanalen is een geweldige – en bovenal – meetbare manier om jouw webshop te promoten. Gedetailleerde inzichten in jouw website trafiek maken het mogelijk om campagneresultaten op te volgen in real-time. Onze marketers graven diep in de statistieken om de campagnes te optimaliseren.

 

Alle items van het Havik SEO fundamentals pack zijn inbegrepen
Verder bouwend op het fundamentele Hawk pack gaat Owl dieper in op meer merkbekendheid.

Opzetten van online advertentie campagnes & onderhoud

We behandelen zowel Facebook als Instagram advertenties samen met ‘Google Adwords’ search (SEA) en display campagnes om extra trafiek te genereren. PPC campagnes zijn een geweldige manier om potentiële klanten te bereiken wanneer ze actief op zoek zijn naar of interesse tonen in producten die je aanbiedt in jouw webshop.

Accounts optimaliseren & kalender

Platformen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest spelen een beslissende rol in het converteren van jouw doelgroep. We nemen jouw verschillend online accounts onder handen zodat jouw branding steeds consistent zal worden weergegeven op alle kanalen. Gebruikers zullen je op deze manier sneller herkennen als ze je in aanraking komen met jouw merk en bedrijf via een ander online kanaal.

We zorgen ook voor een kalender die je zal helpen bij het regelmatig posten van informatie op de verschillende communicatiekanalen zodat jouw online aanwezigheid versterkt.

Email automatisatie: strategie & configuratie

We configureren jouw email systeem zodat het automatisch emails zend naar nieuwe gebruikers, of het nu Campaign Monitor, Mailchimp of een andere systeem naar keuze is. Wens je huidige klanten op de hoogte te houden van je laatste promoties of een nieuwe collectie? We helpen jou starten met een email marketing account en een email template die perfect aansluit bij jouw huisstijl.

Boost de gebruikerservaring van jouw webshop

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen