Digital Marketing adelaar pakket Baldwin

Onze marketeers gooien alles in de strijd om al jouw digitale marketing dromen waar te maken

Onze experten focussen op digitale marketing acties om de groei van jouw bedrijf te boosten.

We helpen jou bij elke stap in jouw digitale marketing ontdekkingstocht. Of het nu gaat over marktonderzoek, strategie, plannen en adverteren – onze experten zitten aan het roer om jouw bedrijf door de woelige zee te loodsen naar nieuwe klanten.

 

 

 

Alle voordelen van het Uil Online Advertising pack zijn inbegrepen

Baldwin begeleide al meer dan 100 klanten tijdens hun digitale transformatie. We zijn helemaal gek van e-commerce en zijn maar al te blij dat we onze kennis met jou kunnen delen. Met het Eagle Digital Marketing pack focussen we op wat echt telt voor jou. We staan je bij tijdens jouw ontdekkingstocht in deze wondere digitale wereld.

Copywriting

Geen talent aanwezig dat pakkende teksten kan schrijven? Geen probleem. Baldwin helpt jou de ideale klanten aan te trekken op een aantrekkelijke manier terwijl we zorgen dat jouw SEO volledig op punt staat. We doen meer dan gewoon advies bieden en nemen de pen zelf in de handen om unieke content te schrijven voor jouw bedrijf.

Geavanceerde PPC campagne structuur & onderhoud

Als gecertificeerd Google Partner zijn we verplicht om jaarlijks examens af te leggen voor de verschillende services zodat we zeker op de hoogte zijn van de laatste nieuwe trends en technieken. We kunnen hierdoor ook steeds rekenen op de hulp van een Google Account Manager die ons bijstaat in marktonderzoek voor we een nieuwe campagnes opzetten. Onze PPC expertise kunnen we aantonen in het hele digital marketing spectrum – Search, Shopping, Gmail ads, Display, Dynamische remarketing via Google, Facebook, Instagram, LinkedIn en andere online advertentie platformen.

Geavanceerde tracking implementatie

We zorgen voor het opzetten van geavanceerde e-commerce inzichten in jouw Google Analytics account zodat je heel gedetailleerd de prestaties van al jouw producten in jouw webshop kan opvolgen. Zoals bijvoorbeeld:

  • Product impressies
  • Prestaties per product category
  • Conversieratio
  • Bezoekersaantallen via digitale marketing kanalen

Deze data zorgen ervoor dat je zeker investeert in de juiste digitale marketing kanalen die ook een goede ROI hebben.

 

Al overtuigd? neem zeker ook een kijkje in ons portfolio

 

 

webshop ontwerp en ontwikkeling bij Baldwin in gent

Laten we samenwerken

Wil je een nieuw project opstarten of ben je het aan het overwegen? Vertel ons erover. Hoe meer we erover weten, hoe beter we onze eerste kennismaking kunnen voorbereiden. Want we komen graag voorbereid. Altijd. Vul dus het projectformulier in en we contacteren je asap voor een afspraak.

Een offerte aanvragen